Légy természetesen szép idén nyáron!
2022. június 16. írta: persica

Légy természetesen szép idén nyáron!

Az Amway™ tippjei az egészséges ragyogáshoz

Tudtad, hogy a táplálkozásoddal sokat tehetsz azért, hogy a bőröd szebb, a hajad fényesebb és a körmeid erősebbek legyenek? Léteznek ugyanis tápanyagok, amelyek abban játszanak szerepet, hogy hozzájárulnak a bőr, haj és köröm normál állapotának fenntartásához, egészségének megőrzéséhez. A Nutrilite™ új étrend-kiegészítője és az XS™ új itala is olyan értékes összetevőket rejt, amelyek abban segítenek, hogy szépséged még ragyogóbb legyen. Ha pedig mindezt az Artistry™ új rúzsával tetézed, akkor kisugárzásod igazán lehengerlő lesz!

A szépség belülről fakad

Természetes ragyogásod egyik „védőangyala” a biotin. Ez a vitamin a keratin képződését támogatja, amely a bőr, haj és köröm egyik legalapvetőbb alkotóeleme. A bőr épségének megőrzésében nagy szerepe van emellett az A-vitaminnak, amely lassítja a bőr rugalmasságáért felelős kollagén lebomlását. A kollagén termelődése a húszas éveink végén, harmincas éveink elején leáll, majd mennyisége folyamatosan csökken. Szerencsére azonban kívülről is beviheted a szervezetedbe ezt a fontos fehérjét, például étrend-kiegészítő formájában! Sőt, a hidratáltságért felelős hialuronsavat is pótolhatod, hogy a bőröd fiatalosabb és feszesebb legyen.

Megjelenésed továbbá akkor lesz igazán szép és egészséges, ha nem látszanak rajtad az oxidatív stressz káros hatásai. Ezek ellen antioxidánsokkal tudod felvenni a harcot, amelyek sejtjeid védelmében játszanak fontos szerepet. Remek antioxidáns a C-vitamin, az E-vitamin és a szelén, ez utóbbi a szép körmökért, valamint a biotinnal karöltve az egészséges hajkoronáért is felel.

Jó hír, hogy a gránátalmalé-porral dúsított Nutrilite™ Beauty You Glow étrend-kiegészítőben ezek a tápanyagok mind megtalálhatók! A haj, bőr, és köröm egészségét támogató, erdeigyümölcsízű gumitablettát praktikus formulájának köszönhetően bárhová magaddal viheted és bármikor fogyaszthatod. Csak kapj elő egy darabot a kis dobozból, és élvezd, ahogy szétolvad a szádban a zamatos gumitabletta! Egy doboz 60 darabot tartalmaz,

Sőt, ha mindezt kiegészíted az enyhén citromos-őszibarackos ízű XS™ Power Water+ itallal, akkor nemcsak szép leszel, hanem energikus is! A szénsav-, és cukormentes italban található komplex B-vitamin ugyanis azért felel, hogy mindig fitt és szellemileg friss legyél. A benne lévő kollagén, E-vitamin és biotin pedig abban lesz a társad, hogy a bőröd, hajad, és körmöd megkapja azt a belső támogatást, amitől ragyogó és fiatalos lesz a megjelenésed.

Koronázd meg a szépségedet egy új rúzzsal!

Selymes fényes vagy drámai matt hatás? Örök dilemma! Ha olyan ajakrúzsra vágysz, ami fényt és csillogást ad az arcodnak, akkor a krémes állagúak között keresgélj. Ideális annak, akinek vékonyabb a szája, hiszen a krémes rúzs dúsabb hatást kelt az ajkakon. Ám ha nem szeretnél krémrúzst használni vagy ha ajkaid teltebbek, akkor a matt rúzst Neked találták ki! Ez a típus nagyon tartós, szinte teljes fedést biztosít. Sőt, akár fényessé is varázsolhatod, ha áttetsző szájfényt vagy tápláló ajakbalzsamot teszel rá.

Bármelyik mellett is döntesz, az Artistry™ új kollekciójában biztosan megtalálod a számodra tökéletes darabot. A 11 árnyalatban elérhető, egyetlen mozdulattal felvihető Artistry Go Vibrant™ Krémes és Matt Ajakrúzsok, valamint az Áttetsző ajakbalzsam tökéletes színhatást és egészségesen szép megjelenést biztosítanak. Ráadásul olyan tápláló összetevőket tartalmaznak, amelyek ápolják és hidratálják az ajkaidat. A matt és krémes rúzsokba ginzeng olaj, shea vaj, és Nutrilite™ farmokról származó chia mag olaj került, az ajakbalzsam továbbá napraforgóolajat és aloa vera kivonatot is tartalmaz. Csak kend fel az egyik árnyalatot az szádra, és lépj ki az otthonodból, mint egy igazi királynő!

Az Amway™-ről

Az Amway egy független vállalkozásokra épülő, az egészség és wellness területén működő vállalat, melynek székhelye a Michigan állambeli Adában található. A vállalat elkötelezett abban, hogy világszerte több mint 100 piacon segítsen az embereknek jobb és egészségesebb életet élni. A Forbes magazin szerint az Egyesült Államokban az 50 legjobb magántulajdonban lévő, családi vállalkozás között van. Az Amway legkeresettebb márkái a Nutrilite™, az Artistry™ és az XS™, amelyeket kizárólag az Amway Üzleti Vállalkozók forgalmaznak. A 2022-es Direct Selling News Global 100 lista szerint az Amway a világ első számú közvetlen értékesítési vállalata. A céggel kapcsolatos hírekért látogass el a https://news.amway.hu/ oldalra.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6917859927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása