VILÁG BUBORÉKJAI, EGYESÜLJETEK!
2022. június 16. írta: persica

VILÁG BUBORÉKJAI, EGYESÜLJETEK!

22. ARC közérzeti pályázat

A pályázatok leadási határideje: 2022. július 20. 12:00 

A 22. ARC közérzeti pályázat az idén is felelősségteljes, igazságkereső és felszabadító képkészítésre hívja a pályázókat.

Részlet a pályázati kiírásból:

„Buborékban élünk. Földgömb-buborékban, laposföld-buborékban, pénzbuborékban, szegénységbuborékban, áldozatbuborékban, erőszakbuborékban, hatalombuborékban, ingatlanbuborékban, karrierbuborékban, prekariátus-buborékban, anarchistabuborékban, alkalmazottbuborékban, nemzetbuborékban, világpolgár-buborékban, turistabuborékban, telepesbuborékban, gémerbuborékban, instabuborékban, offlinebuborékban, klímavédő-buborékban, látszatbuborékban, dubaibuborékban, anyaságbuborékban, családfő-buborékban, nomádbuborékban, karitászbuborékban, enyémbuborékban, leszarom-buborékban.

Oké, de miért baj ez? Miért lett szitokszó a buborék? Miért nem beszél senki a saját buborékjáról? Miért zsűrizzük le állandóan a másik ember buborékját? Talán mert minden buborék csak belülről szép, kívülről csak egy kilukadt lufinak látszik? Vagy azok, akik buborékot emlegetnek, nem élnek buborékban? Talán az nem egy buborék, ha azt gondolod, nem élsz buborékban? Nem lehet, hogy nem a buborékkal van baj, hanem velünk, akik képtelenek vagyunk két ellentmondó buborékot összeilleszteni, átjárhatóvá tenni, hogy megismerjük a dolgok különböző oldalait?

Nem lehetne a buborékjainkat egymásnak megmutatni? Mint egy lakást vagy a helyet, ahol dolgozunk, a várost, amiben élünk, a hitünket, amiért cselekszünk, vagy a tudásunkat és képességeinket, ami értelmet ad a létezésünk élményének?

Te milyen buborékot fújsz? Milyen buboréktól szívsz? Melyik buborékot szereted? Melyik készít ki? A te buborékod határai hová esnek? Tudsz közösködni, kiközösíteni, közösülni vagy bedobni a közösbe a sajátodat más buborékokkal?

Vagy a te buborékod az egyetlen igazság, az univerzális energia-egyenlet, a teljesség törvénye, a lét képlete?

Lehet, hogy mindenkinek ilyen a buborékja. Az viszont biztos, hogy mindenkinek igaza van és mindenki téved. És ez megint egy buborék.

De mindegy is. Egy a lényeg: gyere, és tárd fel nekünk a buborékodat, hogy egyszerre minél több buborékot tudjunk megismerni, megmutatni, bejárni! Itt az új ARC pályázat, és csak rád vár, hogy alkoss, képezz, teremts és legyél büszke a saját buborékodra, a többire meg kíváncsi!

Nyugi. Az ARC is csak egy buborék. De ha hozod a buborékod, még nagyobbra fújhatjuk.

Világ buborékjai, egyesüljetek!

Szabadon választott téma: Az alkotói szabadság jegyében a felkínált témán kívül más ötlettel, témával is pályázhatsz szabadon!

Magyarország legnagyobb köztéri kiállítása várja szabad gondolataidat és zseniális vizuális ötleteidet! 

Alkoss képet, és pályázz!

Idén ismét ÚJBUDA önkormányzatával együttműködve, terveik szerint a Bikás parkban mutatják be a kiállítást szeptember elejétől. 

Az ARC kedvelői idén is hozzájárulhatnak, hogy egy hagyományosan szabad kiállítás legyen a 22. tárlat!

Az ARC bankszámlaszáma: 16200010-10073090

Külföldről a következő kódok segítségével lehet utalni az ARC-nak:

HU87 1620 0010 1007 3090 0000 0000

Swift kód: HBWEHUHB

Az ARC pályázati rendszerét az EContest biztosítja.

Közreműködő, további ARCOSTÁRSAK: ÚJBUDA, HVG, Budapest, DELL, Oázis Computer, Wacom, Samsung, Relatív Reklámügynökség, PDH, Twist Communication, Media1, Kreatív, Funzine, Civil Rádió, Randivonal, szeretlekmagyarorszag.hu, Vipcast, Sziget, Mandala Jógastúdiók, Merida, Medence Csoport, Blup, YAMA, Hammer Agency, szoftver.hu, Godot Galéria, Vince Kiadó, BMC, Bortársaság, Club Mate, Zhao Zhou, Radnóti Színház, Sütipont, Maacraft, Honest Toil, Sasplant, Avokádóim, Ne pazarolj!, civilizacio.net, Budapest Park, Protest Box, Líra, Dumaszínház, Budapest Film Zrt.

A pályázattal kapcsolatos minden információ megtalálható a facebook.com/arcmagazin, valamint az arcmagazin.hu weboldalakon.

ARC – a képtelenség és arctalanság ellen!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr817859877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása