PROFIMED kínálatából, mely nem csak fog- és szájápolás
2022. július 30. írta: persica

PROFIMED kínálatából, mely nem csak fog- és szájápolás

A MARVIS egy ikonikus márka. Ez elsősorban az egyedi kivitelezés miatt van így, ami egyszerre kelt retro, ugyanakkor luxus benyomást. Az emlékezetes dizájnú, matt alumínium csomagolású fogkrémek, amelyek olajfestékes tubusok hatását keltik, annyira kivételesek, hogy már szerepeltek néhány filmjelenetben is. Az egyik paszta például a londoni James Bond Múzeumban látható, míg az Amarelli Licorice fogkrém Woody Allen 'Rómának szeretettel' c. filmjében látható. 

MARVIS Aquatic Mint fluoridos fogkrém 

Ez a gazdag, krémes fogkrém a mindennapi fogmosást luxus ízélménnyé változtatja. A felhasznált összetevők csökkentik a lepedék képződést és eltávolítják a felületi elszíneződéseket a tökéletesen ragyogó mosolyért.
A "gyengéden hűsítő" menta íze magában hordozza a kellemes tengeri frissességet. A termék 0,2% nátrium-fluoridot (905 ppm) és xylitolt tartalmaz.

MARVIS Orange Blossom Bloom fogkrém

A MARVIS újdonsága az Orange Blossom Bloom képes egy olyan rutin tevékenységet, mint a fogmosás, igazán kellemes időtöltéssé varázsolni. Mit eredményez a keserédes citrusos aroma, friss menta ízzel kombinálva? Egyedülálló, intenzív ízélményt. A gyümölcsös frissességű narancsvirág és a hűsítő menta kombinációja hatékonyan tisztítja a fogakat, védelmet nyújt fogszuvasodás ellen, valamint segít megakadályozni a dentális plakk kialakulását. A tubus pazar retro dizájnt kapott. 0,2% nátrium-fluoridot (905 ppm) és xilitet tartalmaz.

 

GUM OriginalWhite fehérítő fogkrém, utazó kiszerelés

Rendszeres GUM® OriginalWhite fogkrém használattal hatékonyan távolítható el a fogak elszíneződése, emellett segít a fogzománc remineralizációjában.

A fogkrém négyes hatása:

1) Egyedülálló, mikroszilikát tartalma gyengéden, károsítás nélkül távolítja el a fogzománc felületi elszíneződéseit.

2) A szabadalmaztatott StainClear formula szétbomlasztja a pigmentációt még a fogzománc mélyebb repedéseiben is és megakadályozza annak további kialakulását.

3) A speciális, mikrobuborékos hab egy továbbfejlesztett fehérítő formula, ami védőréteggel vonja be a fogfelszínt, hogy megakadályozza az elszíneződést okozó anyagok feltapadását.

4) A megnövelt fluorid tartalom (1 490 ppm) izomalt kombinációban növeli a fogzománc remineralizációját, az E vitamin és a B5 provitamin táplálják és revitalizálják az ínyt.

Összetételének és fehérítő hatásainak köszönhetően a fogkrém kifejezetten alkalmas dohányosoknak, a tea, a kávé vagy a pigmentált ételek szerelmeseinek, amelyeknek gyakori fogyasztása a fogak elszíneződéséhez vezet. Nem tartalmaz peroxidot, valamint erős dörzshatású anyagokat, így gyengéd a fogzománchoz.

GUM OriginalWhite fogfehérítő szájvíz 

A GUM® Original White gyengéd szájöblítő, amely agresszív fehérítő szerek nélkül segít az elszíneződések eltávolításában, valamint védőréteget képez, amely megakadályozza a további elszíneződést. 

A szájvíz előnyei:
- Alkoholmentes szájöblítő, amely antibakteriálisan hat.
- A szabadalmazott StainClear formula eltávolítja a fog felületéről és megakadályozza a további elszíneződést.
- A fluorid (0,5% p/p nátrium-fluorid (226 ppm)) és izomalt kombinációja segíti a fogzománc remineralizációját.
- Az E vitamin, a B5 provitamin és az allantoin segítik feszesen és egészségesen tartani az ínyt.

A szájvíz hatékonyabban fejti ki hatását GUM OriginalWhite fogkrém használata után. 

Lee Stafford Scalp Love - Hajhullás Elleni Dúsító Sampon 

A Scalp Love Anti Hair-Loss dúsító sampon stimulálja a fejbőrt és a hajtöveket a dúsabb, erősebb hajért. A gyengéd hámlasztó sampont úgy alkották meg, hogy extra gondoskodást nyújtson az érzékeny fejbőrnek, miközben célzottan kezeli annak problémáit. A szulfátmentes sampon kíméletes a fejbőrhöz és ápolja azt. Formulája hidrolizált korpafehérjét tartalmaz, amely elősegíti a haj növekedését és ellensúlyozza a hajhullást.
A mandula, a tonkabab és a meleg cédrus érzéki illatával 

Lee Stafford Scalp Love - Hajhullás Elleni Dúsító Kondicionáló 

Bőrbarát, tápláló kondicionáló, amely hidratál és extra ápolást biztosít az érzékeny fejbőrnek. Ez a háromszoros hatású dúsító kondicionáló azonnal kezeli a fejbőr problémáit, csökkenti a töredezést, erősíti és javítja a haj rugalmasságát. Megakadályozza a hajhullást. Erősíti a hajat. C-vitamint tartalmaz. Ideális érzékeny fejbőrre. A mandula, a tonkabab és a meleg cédrus érzéki illatával."

Tweezerman Bell Bottom Blue Classic Lash Curler, szempilla fogó

A klasszikus, divatos színű, dizájnú szempillafogók tökéletesen lemásolják a szem formáját, és drámaian elfordított szempillákat biztosítanak anélkül, hogy károsítanák őket.  

Tweezerman SLANT csipesz

A SLANT csipesz ferde, kézzel köszörült heggyel, amelynek lejtése pontosan 25 fok, amely tökéletes a szemöldök formázására, számos alkalommal elnyerte a legjobb kozmetikai eszköz díját. Ezt használják prominens vizázsiszták, stiliszták és ismert személyek is. A csipesz hegyei tökéletesen összehangoltak, minőségi rozsdamentes sebészeti minőségű acélból készültek (nikkel és kobalt hozzáadása nélkül), amely kiváló nyomással rendelkezik a könnyű és pontos munkához és mindig tökéletes eredményhez. A csipesz, amely eltávolít minden egyes szőrszálat.
Javaslat: Védje a csipeszt a leeséstől, a csipesz végeit védje a műanyag védőkupakkal, amely a csomag része. Minden egyes használat után tisztítsa meg a csipeszt fertőtlenítő szerrel.

MARVIS puha sörtéjű fogkefe 

A stílusos, fehérnyelű fogkefe lágy, fekete sörtékkel rendelkezik, a csomagolás tartalmaz egy higiéniai kupakot is.

www.profimed.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5617894091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása