Top szettek nyári kiruccanásokhoz!
2022. július 30. írta: persica

Top szettek nyári kiruccanásokhoz!

Egyszerre lehetsz stílusos és kánikulaálló a MODIVO tippjeivel

Minden napra stílusos outfittek, amelyek elférnek egy kabinbőröndben? Ha egy háromnapos kiruccanáson gondolkodsz, akkor mutatjuk, mit érdemes a keményfedelesbe pakolnod. A MODIVO trendkalauza garantálja, hogy az utazás ugyanolyan stílusos lesz, mint amennyire élményekkel teli!

LAZA ÉS STÍLUSOS OUTFITEK

A melegért nem kell trópusi vidékekre utazunk; az idei forró nyár szinte bármelyik nagyvárosban ránk talál; szóval érdemes könnyű és légáteresztő ruházat mellett döntened akkor is, ha csak egy rövid városlátogatást tervezel a nyár közepén!

A palazzo nadrágok stílusos kiegészítői a laza városi kiruccanásoknak; gyönyörű sziluettet adnak, és optikailag nyújtják a lábakat, ezáltal magasabbnak tűnhetsz. Hasonló hatást lehet elérni egy jól megválasztott laza szoknyával is. Minták és színek terén rengeteg darab közül választhatsz. Ha még több színre vágysz, akkor a Twinset nadrágszoknyája egyszerűen zseniális. Vibráló színe, és mintája miatt vagy mintában azonos felsővel, vagy monokróm toppal ajánljuk. Kitűnő választás lehet hozzá a gyöngyház színű Rage Age szatén trikó, vagy a Simple crop topja is. Egyszínű, neutrális színekben a Marella culotte háromnegyedes nadrágszoknyái játékos, bohó benyomást keltenek, miközben az egész szettet áthajtja egyfajta elegancia. A trópusi minták szerelmeseinek a Simple palazzo nadrágja lehet ideális. Mint minden mintás darabot, így ezt is érdemes egyszínű felsővel kombinálni.

Twinset / Marella / Rage Age

Különleges, és egyben laza megjelenést kölcsönöznek az overálok is. Választhatunk színes, mintás, és egyszínű, monokróm darabok közül, számos hosszúságban, és fazonban. A Glamorous kezeslábasa a virágmintának köszönhetően nagyon vidám, a Guess rövid overálja igazán romantikus és bohém, míg a Simple bokáig érő kezeslábasa decensen letisztult ebben a fehér színben. Egy jól megválasztott övvel, és némi csillogást kölcsönző kiegészítővel bármilyen helyzetben megállja a helyét. Az overálokat viselheted szandállal, espadrillesszel, vagy fehér sneakerrel is, a tökéletes megjelenés érdekében.

Glamorous / Simple / Guess

A városlátogatások elengedhetetlen oufitjei a légies ruhaköltemények. A hófehér ruhadarabokkal nem lehet mellé lőni. A DKNY térdig érő, laza ruhája a maga egyszerű, letisztult vonalvezetésével minden alakra tökéletes. Nagyszerűsége abban rejlik, hogy mindenfajta cipővel hordható, a sneakertől kezdve egészen a magassarkúig. A Rinascimento maxija a strukturált megoldásaival görög istennős hatást kelt, így szandálokkal, és sarukkal érdemes viselni. A romantikus darabok kedvelőinek ideális választás lehet a Nissa légies ruhája, ami a rétegezésnek, és a csipkének köszönhetően egy igazán különleges darab - szandállal, saruval, és magassarkúval érdemes felvenni.

DKNY / Rinascimento / Nissa

A felsorolásból természetesen a romantikus csipkés, és azsúros darabok sem hiányozhatnak. A Rage Age azsúros mintázatú crop felső és szoknya kombinációja igazán nőies, és vagány szettnek számít, ami nem csak a napközbeni városlátogatásra, hanem az esti programokra is jó választás. A romantikus csipke szerelmeseinek a Yas rózsaszín ruhakölteménye telitalálat. Aki kicsit zártabb csipkés szettre vágyik, annak a Morgen elegáns darabját ajánljuk.

 Rage Age / Yas / Morgen

ESTÉRE KÉSZÜLVE

A hosszú hétvégi kiruccanások alkalmával se feledkezzünk el az esti szettekről. Ezek a napszakból adódóan más fazonnal rendelkező darabok. A Morgen barackszínű ruhája a vállpántjának, és a szabásának köszönhetően rafinált és nőies egyszerre. Tökéletes választás nemcsak városnézéshez, hanem egy romantikusan elköltött vacsorához, vagy egy laza baráti koccintáshoz is. Nem csak az esti programokhoz, hanem a napközbeni felfedezésekhez is tökéletes a Samsøe Samsøe virágos midije. Nagyon laza hatást kelt, miközben a vonalvezetésének köszönhetően nőies sziluettet kreál. A hűvösebb estékre egy kötött ruha mindig jó döntés. Az oldalt sliccelt, magasan gombolt Notes Du Nord kötött ruhája nem csak a fazonja, de a kialakítása miatt is a nyári esték sztárja lehet.

Samsøe Samsøe / Morgen / Notes Du Nord

Ha a rövid kiruccanásba egy buli is belefér, akkor ajánljuk a Simple rövid neon zöld minijét. Természetesen több színben is megtalálható ez a fazon a MODIVO oldalán. A Kontatto derékban húzott lila ruhája rafinált, elegáns, és nőies hatást kelt. A testhezálló ruhák tökéletes példája Marciano Guess barack színű kreációja. Rendkívül nőies, és enyhén alakformáló hatása miatt karcsúsít is.

Simple / Kontatto / Marciano Guess

Pro Tipp: Gondolkodj outfitekben!

A legpraktikusabb módszer arra, hogy ne pakolj be semmi feleslegeset, ha komplett outfitekben gondolkodsz. A legtöbb szettet az egymásba göngyölt pakolási módszerrel tudod a bőröndbe rakni!

A MODIVO.hu oldalán még számos gyönyörű szettben gyönyörködhetsz! Jó nézelődést, és élményekkel teli városnézést kíván a MODIVO csapata!

 modivo.hu

A MODIVO egy 16 európai országban jelenlévő több márkát forgalmazó divatüzlet, amely több mint 650 gyártó ruháit, cipőit és kiegészítőit kínálja a luxus, alkalmi, streetstyle, sport és környezetbarát kategóriákban. A MODIVO-n elérhető márkák között szerepel a Guess, a DKNY, az IRO, a Levi's, a Rotate, a Max Mara, a TwinSet, a Furla és a Tommy Hilfiger. A CCC csoport részeként a MODIVO saját márkás portfólióval is rendelkezik, amelyek közé tartoznak: Simple, Rage Age, Sprandi, Americanos és Togoshi. A többmárkás üzlet teret teremt a kreatív önkifejezésnek a divaton keresztül – a prémium minősítés nem csak a márkákról szól, hanem mindenekelőtt vásárlási élményről. A MODIVO egy olyan hely, amely tele van divatinspirációval és önkifejezéssel. Mindenki felfedezheti a személyiségéhez és karakteréhez illő termékeket.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3117894017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása