Merj mosolyogni! Smilepen
2022. szeptember 06. írta: persica

Merj mosolyogni! Smilepen

A svájci SwissWhite márka által kifejlesztett SMILEPEN kiválóan alkalmas az otthoni fogfehérítésre, klinikailag igazolt hatásokkal. Nagy előnye a hagyományos fehérítő termékekkel szemben a szabadalmaztatott összetételű gél formulája, ami az ecsettel ellátott toll segítségével egyszerűen és pontosan felvihető a fogfelszínre.

A szabadalmaztatott gélnek és a LED izzós technológiának köszönhetően a fehérítő folyamat kimagaslóan hatékony. Klinikai tanulmány igazolja, hogy a SMILEPEN 4 hét használatot követően 39%-kal fehérebb fogakat varázsolhat.*A világosabb árnyalat már egy hét alkalmazás után látható.

A SmilePen egy ideális megoldás otthoni és utazás során történő fogfehérítésre, köszönhetően annak, hogy okostelefonra csatlakoztatva használható. Továbbá a készlet része egy utazótok is.

A fogfehérítés a LED izzós technológiával legfeljebb fél órát vesz igénybe.

Klinikailag igazolt hatású fehérítő kozmetikumok

Biztonságos és pontos alkalmazás a fehérítő géltollal

Innovatív LED-es technológia 32 izzóval

Nem tartalmaz peroxidokat

Svájci fejlesztés

A SmilePen két típusú készletben érhető el. A Whitening Kit-et az enyhén színezett fogak fehérítésére tervezték, ebben a készletben a LED izzós készülék kék színű diódákkal rendelkezik.

A Power Whitening Kit egy intenzív fehérítéshez szükséges összetételű gélt és egy vezeték nélküli LED izzós készüléket tartalmaz, amely kék és piros színspektrumú diódákkal van ellátva.

* Klinikai tanulmány elérhetősége: hhtps://smilepen.ch/pages/klinische-studie

Termékek:

SmilePen Whitening Strips, fogfehérítő szalag és géltoll

A svájci SwissWhite márka kifejlesztette az otthoni fogfehérítésre alkalmas, klinikailag igazolt hatással rendelkező SmilePen termékeket. Nagy előnye a hagyományos fehérítő termékekkel szemben a szabadalmaztatott összetételű gél formulája, ami az ecsettel ellátott toll segítségével egyszerűen és pontosan felvihető. A fehér mosoly megőrzése céljából a készlet a LED izzóval végzett fehérítés utáni utókezelésre is alkalmas. Használatával már egy héten belül láthatóan fehérebb a fogfelszín és csökken a dentális plakk mennyisége.

A SmilePen Whitening Strips szett 14 x 2 fehérítő szalagot + 1 x 5 ml fehérítő géltollat ​​tartalmaz.

SmilePen Whitening Kit, fogfehérítő készlet LED-es gyorsítóval (3 x gél)

Fehér mosoly a SmilePen Whitening Kit-nek köszönhetően, 2 hetes fehérítő kezelést követően. Az innovatív, klinikailag igazolt hatású SmilePen fehérítő kozmetikumok professzionális fehérítéssel megegyező eredményt szolgáltatnak az otthon kényelmében. 4 hetes használatot követően a SmilePen otthoni fogfehérítő szett 39%-kal fehérebbé varázsolhatja fogait. A SmilePen Whitening Kit tartalmaz egy LED izzós készüléket USB-csatlakozóval és 3 db géltollat ​​két heti kezeléshez. Egy héten belül láthatóan kivilágosodik a fogfelszín és csökken a dentális plakk mennyisége. Az UV fény, a keletkezett hő és az összetevők együttese a géltollban biztosítják a biztonságos és hatékony fehérítést.

A SmilePen Whitening Kit-et enyhén színezett fogak fehérítésére tervezték, és a LED izzós készülék kék színű diódákkal rendelkezik. A fogfehérítő szett tartalmaz egy USB csatlakozón keresztüli tápellátással működtethető LED izzós készüléket, és 3 db géltollat ​​(3 x 5 ml), ami 2 hetes kezeléshez elegendő.

SmilePen Power Whitening Kit, fogfehérítő készlet vezeték nélküli LED izzós készülékkel (+ 6 db géltoll)

Az innovatív SmilePen Power fogfehérítő készlet bőrgyógyászatilag tesztelt összetevői kiválóan alkalmasak otthoni fogfehérítéshez. A SmilePen fogfehérítő szett 39%-kal fehérebbé varázsolhatja fogait, 4 hetes használatot követően. Nagy teljesítményű LED izzós vezeték nélküli készülékkel kombinálva hatékony és biztonságos fogfehérítést biztosít otthona kényelmében. A készlet tartalmaz egy LED izzós készüléket, két színspektrumban / hullámhosszon működő diódákkal és 6 db géltollat ​​négy heti kezelésre. A svájci SmilePen márka fehérítő kozmetikuma a klinikailag igazolt hatású otthoni kezelésekre összpontosít. Egy héten belül láthatóan kivilágosodik a fogfelszín és csökken a dentális plakk mennyisége. Az UV fény, a keletkezett hő és az összetevők együttese a géltollban biztosítják a biztonságos és hatékony fehérítést. A LED készülék 32 izzót tartalmaz a maximális hatás érdekében. A LED izzós vezeték nélküli készülék akár okostelefonról is tölthető USB-kábelen keresztül.

Összetevők:

Propilénglikol, PEG-40 edzett ricinusolaj, cellulózgumi, nátrium-fitátok és glicerin. Ezek az adalékok biztosítják, hogy fehérítő gélünk elnyerje viszkózus konzisztenciáját, ami megkönnyíti a fogakon való szétterjedést, úgy, hogy a szájüregbe nem kerül az anyagból.

Nátrium-hipoklorit - ennek az anyagnak köszönhetően a fogai természetesen fehérek.

Az áfonya és a gránátalma magolaj rendkívüli antioxidáns hatást fejt ki és védi fogait a szabad gyököktől.

Xilit - természetes édesítőszer

Szorbit - édes ízű növényi összetevő.

A fehérítés során a citromsav felelős a tisztító hatásért.

Borsmenta és DL-mentol - két sokoldalú összetevő segíti a jó szájérzetet és friss leheletet.

Termékeink hidratáló hatását az aloe vera barbadensis növények kivonatainak felhasználásával érjük el. 

A termékek vegánok, állatkísérletek nélkül készültek, nem tartalmaznak szóját, glutént és laktózt.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1217925253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása