Merülj el a gyöngyökben az essence cute as shell trendkiadásával!
2022. szeptember 06. írta: persica

Merülj el a gyöngyökben az essence cute as shell trendkiadásával!

Let Us Take A Shellfie! Merülj el a gyöngyökben az essence cute as shell trendkiadásával!

Az új, essence cute as shell trendkiadást a tengerparton lévő kagylók ihlették, és színjátszó gyöngyház hatásával teljesen elragad minket. A gyönyörű arc, ajak és köröm termékek egyedülálló csillogást nyújtanak – és megidézik a fehér homokos strandokról, napsütésről és kék tengerről szóló álmokat, történeteket mesélve a természeti kincsekről és azok suttogó szépségéről. A trendkiadás titokzatos megjelenést teremt, augusztustól elérhető lesz az üzletekben és online a tökéletes nyári megjelenésért.

cute as shell körömmatricák

Egyszerű, mégis egyedi körömdizájn otthon? Nem jelent problémát a cute as shell körömmatricáknak köszönhetően. A kicsi, öntapadós gyöngyök és a rozéaranyból készült különféle kagyló minták azonnal apró műalkotásokká alakítják át a körmöket. Tökéletes, és szemet gyönyörködtető a rendkívüli nyári megjelenés érdekében.

Shell, Yeah! cute as shell körömlakk Shell it like it is ...

A cute as shell körömlakk kiemelkedik magasfényű textúrájával, és gyöngyház csillogásával. Az első réteg lágy gyöngyházfényt ad a körmöknek, a második réteg pedig lehetővé teszi, hogy a körmök úgy ragyogjanak, mint egy kagyló belseje. Az őszibarack elegáns árnyalata biztosan illeni fog minden megjelenéshez és stílushoz!

You’re an Ang-Shell! cute as shell ph-reacting szájfény

A ph-reacting ajakfény izgalmas csillogást és színjátszó hatást kölcsönöz az ajkaknak. A textúra reagál az ajakbőr természetes pH-értékére, és intenzív rózsaszín árnyalatot kölcsönöz neki. Az ajakfény praktikus csomagolásban, applikátorral érkezik – tökéletes a gyors igazításhoz útközben.

Ready, Shell, Glow! cute as shell ajakbalzsam

A csókos ajkakat a cute as shell ajakbalzsam biztosítja. Táplálja az ajkakat, és lágy arany csillogást is ad nekik, természetes felülettel. Különlegessége: a csomagolás aranyos kagylós dizájnja.

Shell I? cute as shell konjac arcszivacs

Beauty must-have a skintellectuals rajongók számára - a konjac arcszivacs a természetes konjak növény gyökeréből készül, és kagylós kialakítással érkezik a cute as shell trendkiadásban. A konjak szivacs langyos vízzel vagy lágy arctisztítóval használható a bőr finom masszírozására. Megtisztítja a bőrt, mely puhának és tápláltnak érződik utána.

All About Shell-Care! cute as shell face glow arcszérum

A cute as shell face glow arcszérum igazi bennfentes tipp a sugárzó arcbőrhöz: a hidratáló arcszérum algakivonattal és hialuronsavval gazdagított a bőr táplálása érdekében. Ugyanakkor az arcszérum tökéletes primerként való használatra is – ideális a hibátlan smink elkészítéséhez.

You Shell Sea My Glow!  cute as shell blushlighter

Remélek egy kagylót: a cute as shell blushlighter, highlighter és pirosító egy termékben. A könnyed púder textúra barackos és aranyszínű csillogást hoz létre az arcon, lágy fényt kölcsönözve az arcbőrnek. A blushlighter vizuális hatást is kelt – az aranyszínű és gyöngyházas csillogó részecskék a homokra emlékeztetnek, amelyen egy barackszínű kagyló fekszik 3D-s nyomatként.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4817925303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása