Készen állsz, hogy az arany megszállottja legyél?
2022. október 29. írta: persica

Készen állsz, hogy az arany megszállottja legyél?

Hagyd, hogy az illat átvegye az érzékeid felett az irányítást és, hogy megérintsen a luxus érzete – minden nap, mától kezdve.  

A Giordani Gold termékcsalád keretében már 45 éve készít az ORIFLAME gyönyörű, prémium termékeket, melyek a világ legexkluzívabb összetevőivel készül. Az ORIFLAME kézművesség és tökéletesség iránti küldetésében megmutatkozik, hogy segítsenek neked gyönyörűen élni.  

Az új Eau de Parfum Giordani Gold-tól megérkezett! 

Giordani Gold Good as Gold Woman Eau de Parfum

Egy merész, keleties, virágos parfüm pazar virágos jegyekkel és fűszeres aromákért a csodálatos ragyogásért. Exkluzív Glow Akkord a "vörös arany" sáfrány és a narancsvirág aromájával. Igazoltan akár 8 órán át tartó hatás. Újrahasznosított fa-alapú összetevőket tartalmaz. 

Giordani Gold szérumtartalmú sminkalap:

Ragyogást fokozó, szérumtartalmú sminkalap, amely egységesebbé teszi a bőr tónusát, javítja a fakó és érdes bőr megjelenését, tartósabbá teszi a smink hatását. Kivételes hidratálást nyújt, hyaluronsavval és prebiotikus szérummal. Hatására ragyogóbb és fiatalosabb lesz a bőr megjelenése. Azonnal alapozza, simábbá és egységesebbé teszi a bőr tónusát. Egyenletes alapot képez a sminkeléshez. Ragyogóbbá teszi a fakó, fáradtnak látszó a bőrt a fiatalosabb megjelenésért.  

Giordani Gold szérumtartalmú gyöngyök:

Gondosan válogatott arcpirosító, bronzosító és highlighter gyöngyök az arc természetes, csodálatos ragyogásáért. Bronzosító, arcpirosító és highlighter minden tégelyben az egyedi smink kialakításához. Youth Reveal szérum és hyaluronsav a fiatalosabb megjelenésért. Könnyed, egységes fedés.  

Giordani Gold Divine szemhéjárnyaló paletta:

Tartós, ápoló hatású szehéjárnyaló a csodálatos szemsminkért, minden alkalommal, minden évszakban. Minden bőrtónushoz ideális. Gazdag pigmenttartalom matt, gyöngyházfényű és csillogó fedéssel. Selymes, krémes formula, amely könnyen eldolgozható a szemhéj bőrén. Vitaminokkal és olajokkal, amelyek segítenek a szemhéj bőrének táplálásában, védelmében, erősítésében, hidratálásában és revitalizálásában.  

Good as Gold nyaklánc

Arany tónusú nyaklánc, amelynek medálja a Good as Gold Eau de Parfum üvegét formázza. A Giordani Gold ikonikus logójával a medálba gravírozva. Limitált kiadás! 

Fotó: saját (PR) 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6117965558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása