Négy karácsonyi stílust kínál az ünnepi szezonra az Auchan
2022. november 29. írta: persica

Négy karácsonyi stílust kínál az ünnepi szezonra az Auchan

Hivatalosan még nem érkezett meg a tél, de hamarosan belépünk az adventi időszakba, amikor sokan már ünnepi díszbe öltöztetik az otthonukat. Ehhez négyféle stílust kínál az Auchan, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt. Egy biztos: az idei karácsony valószínűleg a költséghatékony megoldások ünnepe lesz.

A meghittség persze nem pénzkérdés, de most még időben vagyunk ahhoz, hogy anyagilag is megtervezzük, milyen legyen az a miliő, ahol szívesen karácsonyozunk, és ahova örömmel hívjuk meg szeretteinket. Az Auchan saját lakberendezési márkájának adventi termékválasztéka több mint 1200 kedvező árú lehetőséget biztosít, amivel egyszerűen öltöztethetjük ünnepi köntösbe otthonunkat. Idén négy világ közül választhatunk, mindegyik stílus teljes termékpalettát kínál a karácsonyfadíszektől kezdve az ünnepi terítéken át a girlandokig, fényfűzérekig, gyertyákig vagy lámpásokig. Egy szépen feldíszített fenyőfa akár már 10 ezer forintból is kihozható az Auchan Actuel kínálatából.

A Hófödte álomvilág gyönyörű és letisztult elemeivel, valamint a hangsúlyos fehér színével elegáns hangulatot kölcsönöz a lakásnak. Ez a stílus remek választás lehet azoknak, akik szakítani szeretnének a tradicionális piros és meleg árnyalatokkal, és helyettük a visszafogott a fehér, kék és szürke színekre voksolnak. A Mesés karácsony a klasszikus ünnepi színekre, formákra és motívumokra helyezi a hangsúlyt. Meghatározó benne a piros és a zöld, amit egy-egy új és modern elemmel mindig ki lehet egészíteni, például egy mesés diótörő figurával. A Téli romantikával a csendes erdei kisházak atmoszféráját idézhetjük meg az otthonunkban. A téli éjszakák nyugalmas, varázslatos és néhol titokzatos hangulatát könnyedén megteremthetjük a gyönyörű kiegészítők segítségével, amelyek elsősorban a sötétkék és barna árnyalataiban pompáznak. A Tündöklő ünnepek stílus a natúr, visszafogott, púder árnyalatokkal és a meleg fényekkel hozza el az álomszerűen romantikus, bohém és vintage karácsonyi hangulatot, ami túlmutat az ünnepen, hiszen olyan kiegészítők is megtalálhatók a kollekcióban, amelyek később lakásdekorációként is funkcionálhatnak.

Ha valaki nem szeretné, vagy nem tudja lecserélni a meglévő ünnepi díszeit, érdemes átgondolnia, hogy mik maradtak a korábbi évekről, és azokat hogyan egészítheti ki vagy frissítheti fel. Egy-egy meghatározó különlegesség, mint például egy rénszarvas csengő, felakasztható szánkó, manó figura vagy bagoly dísz, kis költségvetésből is látványosan megújíthatja a tavalyi dekorációt. Inspirációért sem kell messzire menni, az Auchan Magyarország weboldalán található összeállításokból remek ötleteket meríthetünk!

Az Auchan 18 áruházában december elsejétől indul a karácsonyfavásár. A nordmannfenyők már 4990 forinttól kaphatók, de a választékban megtalálhatók a luc- vagy ezüstfenyők is, vágott és konténeres formában, 100 centiméterestől kezdve egészen a 3 méteres fákig.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6317990884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása