FÓKUSZBAN: A SZEM
2022. december 07. írta: persica

FÓKUSZBAN: A SZEM

MEGÉRKEZETT A NUTRILITETM VISION PLUS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ

Ez a 4 szuper tápanyag óvja a látásodat  

Ha ezt a cikket olvasod, akkor most is a mobilod vagy számítógéped képernyőjét nézed. A digitális világ mindennapjaink elengedhetetlen része, ugyanakkor nagy megterhelésnek teszi ki szemünket. Télen emellett a korai sötétedés miatt is gyakran erőltetjük ezt az érzékszervünket, és alig jutunk természetes fényhez. Ha úgy érzed, a te szemednek is támogatásra van szüksége, próbáld ki a Nutrilite™ Vision Plus étrend-kiegészítőt, amely csupa természetes forrású, létfontosságú tápanyagot tartalmaz!

„A szem a lélek tükre”, „úgy vigyáz rá, mint a szeme világára” – számos idézet, mondás utal arra, hogy mennyire fontos ez az érzékszervünk. De vajon tudunk-e eléggé törődni vele a modern világban?

Természet inspirálta étrend-kiegészítő

Legtöbbünket a munkája a monitor elé ülteti, de a szabadidőnk jelentős részében is a képernyőt nézzük. Tudtad, hogy tavaly a magyarok naponta átlagosan közel 5 órát töltöttek a tévékészülékek előtt? És hogy átlagosan napi 2,5 órát csak a közösségi oldalak böngészésére áldozunk, többnyire a mobilunkon? A képernyők, kijelzők az életünk hasznos és élvezetes részévé váltak, miközben nagy igénybevételt jelentenek a szemünknek.

Az őszi-téli hónapokban ráadásul a munkahelyünkön és otthonunkban a lámpák éles fénye is gyakran gondot okoz. Aki autóval jár, az pedig biztos tapasztalta, hogy a ködben vagy sötétben való vezetés mennyire fárasztja a szemét.

Figyelembe véve az életünkben betöltött szerepét, szemünk igazán megérdemli a törődést és az ápolást! Ezért a Nutrilite™ – a világ első számú vitamin és étrend-kiegészítő márkája – megalkotta a természet által inspirált Nutrilite™ Vision Plus* étrend-kiegészítőt, mely cinket, valamint koncentrált formában négyféle csúcsminőségű karotinoidot tartalmaz.

Tápanyagpótlás könnyedén

Szemünk pihentetése mellett számos élelmiszer segíthet abban, hogy ez a fontos érzékszervünk erős és egészséges maradjon. Ám nem könnyű megtalálni a megfelelő tápanyagokat az év különböző időszakaiban; a Nutrilite™ Vision Plus* kapszulákkal azonban ezek egyszerűen és kényelmesen pótolhatók*.

A bársonyvirágból származó lutein és zeaxantin

Mindkettőnek nagy szerepe van a szem fényérzékenységében, az éles látás megőrzésében. Az emberi szervezet nem tudja ezeket a látáshoz nélkülözhetetlen karotinoidokat előállítani, ezért táplálkozással kell magunkhoz vennünk. Ám a kevés zöld, sárga és narancsszínű gyümölcsöt, valamint zöldséget tartalmazó étrendben nincs elegendő lutein és zeaxantin. A bársonyvirág azonban az egyik legnagyobb koncentrációjú növényi luteinforrás! A Nutrilite™ Vision Plus mindössze egy lágyzselatin kapszulája 12 mg luteint tartalmaz, ami jelentős mennyiségű luteinadagot biztosít.  

A Dunaliella salina algában lévő béta-karotin

A beta-karotin adja a sárgarépa, a sütőtök és a sárgadinnye jellegzetes színét, de számos más zöldségben is megtalálható. A hideg hónapokban azonban nem mindig fogyasztunk ezekből eleget, így pótlásra lehet szükség. A Dunaliella salina algából származó béta-karotin a szervezetben Avitaminná alakul, és segít a szemnek alkalmazkodni a fényviszonyok hirtelen változásához, emellett hozzájárul a normál látás fenntartásához. 

A paradicsomból származó likopin

A likopin kedvező élettani hatása nagyrészt erőteljes antioxidáns tulajdonságaival magyarázható. Emellett a béta-karotinnal és zeaxantin együtt biztosítja a szem egészséges működését, és a szürkehályog megelőzésében is szerepet játszik. 

Cink a normál látásért

A cink kiemelten fontos mikroelem, ellenőrzi és irányítja az anyagcsere-folyamatokat a szervezetben. Többek közt részt vesz az Avitamin anyagcseréjében, így szintén hozzájárul a normál látás fenntartásához. 

Természetesen és fenntarthatóan

A fent említett, a Nutrilite™ Vision Plus termékben megtalálható négyféle, növényi alapú tápanyag mind olyan farmokról származnak, amelyek az összetevők előállításához fenntartható gazdálkodási módszereket alkalmaznak, ügyelnek a termőföldre és figyelembe veszik a társadalmi felelősségüket. Javasoljuk, hogy a kívánt hatások elérése érdekében legalább 3 hónapig szedd a Nutrilite™ Vision Plus terméket.

És neked jó a szemed? Töltsd le a Nutrilite™ ingyenes applikációját, és teszteld a látásod!

Az Amway Xperience nevű alkalmazást megtalálod a Google Play és az Apple Store kínálatában. 

*Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet, mely alapvető fontosságú. 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4317996964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása