Szeretet és gondoskodás karácsonyra
2022. december 07. írta: persica

Szeretet és gondoskodás karácsonyra

AVON ajándékbazár

Az első fagyok, a ragyogó ünnepi fények és a sürgő-forgó vásárok tagadhatatlanul üzenik: közeleg a karácsony! Az adventi időszak beköszöntével egyre inkább az motoszkál gondolatainkban, hogy idén milyen meglepetéssel varázsolhatunk mosolyt szeretteink  arcára. Az AVON ajándékbazárból inspirációt meríthetünk az ajándékok beszerzéséhez. A szépégmárka mindenki számára tartogat különlegességeket, amelyekkel kifejezhetjük gondoskodásunkat, így varázsolva meghitt és szeretettel teli ünnepeket családunk és barátaink számára.

A hölgyek, barátnők számára remek választás lehet az Avon Anew Sensitive+ termékcsalád, hiszen ebben a hideg és szeles téli időben arcbőrük megérdemel némi extra törődést. Az illatok szerelmeseit a közkedvelt Avon TTA illatcsalád legújabb tagjával, a TTA The Moment for Her parfümmel vehetjük le lábukról, és idézhetjük fel bennük legkedvesebb emlékeiket, amelyek biztosan melegséggel töltik meg szívüket. Ha pedig egy gyönyörű sminktermékkel kedveskednénk, az Avon Wonderland szemfestékpalettái közül tökéletes meglepetést választhatunk az ünnepélyesen aranyló árnyalatok mellett az extrémebb színek kedvelőinek is.

Az uraknál nem lőhetünk mellé az Avon TTA The Moment for Him kölnivel, amely a narancsvirág, a levendula és a cédrusfa tartós elegyével kölcsönöz ellenállhatatlan eleganciát számukra. Az Avon Care Men Deep Power ajándékszett egy igazán hasznos ajándék lehet, hiszen egy csomagban találhatunk meg mindent, amire egy férfinak szüksége lehet mindennapjai során. Ráadásul a szett a praktikus kiszereléseken túl, a koreai szénkivonat tisztító erejével is kecsegtet, amelynek köszönhetően minden szennyeződésnek búcsút inthetnek, akár arcbőrükről, hajukról vagy testükről legyen szó.

A fiatal lányoknál nagy sikert arathatunk az Avon Senses Gingerbread ajándékszettel, amelynél nincs is karácsonyibb dolog a világon. A tusfürdőt, folyékony szappant és testpermetet tartalmazó csomag ellenállhatatlan mézeskalácsillattal lengi be környezetüket, pihe-puhává varázsolja bőrüket és minden karácsonyimádót mosolyra fakaszt. De meglephetjük testvérünket vagy barátnőnket az Avon Wonderland ragyogó körömlakkjainak egyikével is, hiszen mindannyian tudjuk, hogy körömlakkból sosem elég. Az új kollekció kifinomult és ragyogó árnyalatai minden fiatal lány szívét elvarázsolják.

A kislányoknak és a kisfiúknak is találhatunk olyan meglepetéseket az Avon ajándékbazárában, amelyekkel boldog mosolyt csalhatunk arcukra. Az Avon Spider-Man ajándékszett lehet a sztárja a kissrácok ajándékbontogatásának, míg a kishölgyek az Avon Jégvarázs illatos ajándékszettel érezhetik magukat szépséges királylánynak.

Nagymamánk meglepetéséért sem kell messzire mennünk, az AVON kínálatából neki is választhatunk egy szívének kedves ajándékot. Viszonozzuk szeretettel és gondoskodással egész éves fáradozásait, és lepjük meg az AVON Planet Spa shea vajas kézápoló szettjével, amely finom illattal és értékes összetevőkkel kényezteti dolgos kezét. Bőre ápolásáról pedig az Avon Care karácsonyi csomagolásban pompázó avokádóolajjal dúsított testápolójával gondoskodhatunk, amely ápolja és puhává varázsolja a hidegtől kiszáradt bőrét.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1317996960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása