Holdújév 2023: A Lush bemutatja a nyúl éve alkalmából készült kollekcióját
2023. január 25. írta: persica

Holdújév 2023: A Lush bemutatja a nyúl éve alkalmából készült kollekcióját

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a nyúl évét egy ilyen csodás kollekcióval köszönhetjük, melyet a béke és a remény ihletett.

Egy, a holdújévet ünneplő piacaink dolgozóiból álló fókuszcsoport segítségével összeállítottunk egy exkluzív termékekből álló kollekciót, valamint visszahoztunk egy korábbi közönségkedvencet is, ajándékötleteket nyújtva a közös ünneplések idejére. Fontos számunkra minden egyes tettünk, innovációnk és összetevőnk. Ugyanígy fontos számunkra a vásárlóink, a dolgozóink és a bolygónk jólléte is, és az hajt minket, hogy minden igényre legyen olyan termékünk, amelyeket különböző közösségekből származó autentikus emberek készítenek.

"Ez a kollekció kelet- és délkelet-ázsiai munkatársainkkal való együttműködésben készült, akik a saját országaikban maguk is ünneplik a holdújévet. Megosztottuk egymással a történeteinket, a hagyományainkat és a visszajelzéseinket, így született ez a gyönyörű kollekció. Nagyon büszke vagyok rá, hogy részese lehettem ennek az együttműködésnek, amely híven tükrözi, milyen sokféle hangból álló brand vagyunk, és hogy a saját szükségleteinkhez és kultúráinkhoz illő termékeket készítünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9418034018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása