Hello tavasz, hello sugárzóan szép bőr
2023. február 22. írta: persica

Hello tavasz, hello sugárzóan szép bőr

14 hatóanyag-csoda egy szettben!

Idén tavasszal kényeztesd bőrödet a BABOR ikonikus Húsvéti Ampulla Tojásával!  Az ablakok mögött ismét egy tökéletesen összehangolt ampullakúra rejtőzik, amely rendkívül hatékony és intenzív kezdést ad a tavaszi szépségápolási rutinodnak! Ez a professzionális, átfogó ampulla kezelés mindössze 14 nap alatt feszesíti, ápolja, hidratálja és finomítja bőrödet, hosszantartó hatással. Légy részese egy új bőrápolási rutinnak!

A benne található három DOCTOR BABOR Power Serum Ampulla – hialuronsav, béta-glükán és C-vitamin – azonnali hatással fokozza az eredményt az egyedi hatóanyag koncepciónak köszönhetően.

A Húsvéti Ampulla Tojás nemcsak kényezteti bőrödet, de a mesés kézzel rajzolt virágos, arany díszítés a tavasz beköszöntét is jelzi.  

Milyen ampullákat találsz a Húsvéti Ampulla Tojásban?

2 × DOCTOR BABOR Power Serum Hyaluronic Acid Ampulla: Forradalmian új nedvességfokozó 8 különféle hialuronsavval és tripeptiddel, az azonnali, hosszan tartó hidratálásért és a fiatalosan telt bőrért.

1 × Hydra Plus: A hialuronsav és a B5 provitamin azonnali hidratálást biztosít és csökkenti a vízhiány okozta ráncokat. 

1 × Algae Vitalizer: A plankton-és a zöldalga kivonatból származó hatóanyagok intenzíven hidratálják és revitalizálják a bőrt. 

1 × Perfect Glow: Az azonnali ragyogást nyújtó ampulla segít kiegyenlíteni a bőr egyenetlenségeit és friss, természetes fényt kölcsönöz annak.

2 × DOCTOR BABOR Power Serum Beta Glucan Ampulla: Intenzív hatóanyag complex beta-glükánnal és rendkívül hatékony mikroezüsttel a stresszes és irritált bőrre – az azonnali megnyugvásért és az erősebb bőrért.

1 × Active Night: A “Beauty Sleep” ampulla egyik napról a másikra fiatalítja meg a bőrt, erősíti annak védőrétegét és csökkenti a ráncokat.

2 × DOCTOR BABOR Power Serum Ampoules Vitamin C: A hatóanyagok innovatív kombinációja 20% C-vitaminnal és bőrazonos linolénsavval a simább, egyenletes és ragyogó bőrért.

1 × Multi Vitamin: Az A-, C-, E-, B5-, B3-vitaminnal, kalciummal és biotinnal kiegészített vitaminbomba visszaadja a legyengült bőr energiáját – a friss, élénk és egészséges megjelenésű bőrért.

1 × 3D Firming: Háromszoros hatás az öregedés jelei ellen: a ráncok csökkennek, a bőr simább, az arckontúrok pedig határozottabbak. 

2 × Lift Express: A gyorsan ható Lifting Ampulla láthatóan minimalizálja a ráncok mélységét és javítja a bőr tónusát és rugalmasságát. 

     

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4818055666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása