Új generációs termékcsaládot dobott piacra a Helia-D
2023. március 20. írta: persica

Új generációs termékcsaládot dobott piacra a Helia-D

Kifejezetten a fiatal bőr ápolására fejlesztette legújabb, Hydramax névre hallgató termékcsaládját az idén megújuló Helia-D. A lágy textúrájú, könnyen felszívódó krémek és hidratálóanyagokban gazdag formulák többek között hialuronsavval és peptiddel segítik a magas szintű, preventív bőrápolást. A Hydramax brandet a gyártó Jakabos Zsuzsanna, Európa-bajnok magyar úszó, olimpikonnal közösen mutatja be, aki idén márciustól a termékcsalád nagyköveteként mutatkozik be. A termékek március 13-tól elérhetők a márka webshopjában, áprilistól pedig már a boltok polcain is megtalálhatók.  

A megfelelő arcápolási szokások kialakításával már fiatal korban rengeteget tehetünk azért, hogy a bőrünk minél tovább feszes és rugalmas maradjon. Ehhez a kulcs egy jól összeállított, top hatóanyagokat tartalmazó arcápolási rutin, amelynek hiányát később jóval nehezebb pótolni. A preventív bőrápolás első lépése a megfelelő hidratálás, a Helia-D legújabb termékcsaládja pedig ebben segíti a kezdő bőrápolókat.  

Háromféle hialuronsav a mély hidratálásért

A Hydramax termékcsalád azokat a húszas-harmincas éveikben járó fiatalokat szólítja meg, akiknek a bőrén még nem fedezhetők fel az idő múlásának nyomai, mégis fontos számukra, hogy magas hatóanyagtartalmú készítményekkel már ma tegyenek a bőrük hosszantartó ragyogásáért. 

Budaházy Péter a fejlesztés kapcsán elmondta, hogy a termékcsalád tagjait alkotó hidratálókrémek összetevői között háromféle hialuronsav található meg, amelyek nemcsak a bőrfelszínen, hanem a bőr mélyebb rétegeiben is kifejtik hatásukat. Kombinálásukkal rendkívül komplex hatás érhető el. Ez a hatóanyag a saját súlyának akár ezerszeresét is képes megkötni vízből, így a bőr rugalmasabbá, puhább tapintásúvá válik. „A hialuronsav ráadásul nemcsak a dehidratáltságot enyhíti, hanem az annak nyomán megjelenő apró ráncokat is – tette hozzá a szakértő. A hialuronsav mellett a termékekben további hidratáló hatóanyagokat tartalmazó Hydromanil és Progeline peptid is megtalálható – utóbbi a ráncok megelőzésében játszik fontos szerepet. 

A Hydramax-család minden tagja dermatológiailag tesztelt, a krémek 24 órás mélyhidratálást biztosítanak, ráadásul vegán összetételűek. A gyártó a termékek megalkotásakor a környezetvédelemre is figyelt, így minden Hydramax tégely újrahasznosítható üvegből készült, a kupakok pedig újrahasznosított műanyagból. 

Ütős hatás a napsugarakkal szemben

A bőrápolási rutin és egyúttal a bőröregedés elleni felkészülés elengedhetetlen része a fényvédelem, ezért a vállalat legújabb termékcsaládjából a fényvédő sem hiányozhatott. A Helia-D Hydramax fényvédőkrém széles spektrumú (50) UV-védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen, ezzel támogatva a bőröregedés elleni harcot. Gyorsan felszívódó, lágy textúrájának köszönhetően a krém nem ragad, így könnyen lehet rá sminkelni is. 

A fényvédőt arctisztítás után javasolt felvinni az arcbőrre, valamint a nyak területére. A legideálisabb a reggeli bőrápolás utolsó lépéseként használni, így garantált a legjobb hatás. 

Jakabos Zsu-nak minden másodperc számít

A márka Jakabos Zsu-val közösen mutatja be a Hydramaxot, aki a termékcsalád nagyköveteként mutatkozik be. Az úszónő életében minden egyes másodperc számít, így nemcsak a vízben, hanem a tükör előtt töltött percek is kulcsfontosságúak. „Nagyon érzékeny a bőröm, ráadásul az uszodai körülmények sem tesznek jót neki hosszú távon, így fontos volt számomra, hogy szupergyors felszívódású, mély hidratáló hatással rendelkező termékeket használjak” – mondta el az együttműködés kapcsán Zsu. Az úszónő hozzátette, hogy a sok edzés és verseny mellett kevés időt tud szánni a szépségápolásra, így egy egyszerű tisztítás-hidratálás-fényvédelem hármasból álló rutint alakított ki, arra viszont nagyon figyel, hogy ez minden napjába beleférjen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1718075846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása