SISTERLOVE COLLECTION BY ESSENCE AND CATRICE INSPIRED BY DISNEY
2023. április 17. írta: persica

SISTERLOVE COLLECTION BY ESSENCE AND CATRICE INSPIRED BY DISNEY

Együtt nevetni, támogatni egymást, bízni egymásban, mindig ott lenni a másiknak, megosztani kisebb-nagyobb titkokat, és egyedi emlékeket teremteni együtt - ez a barátság varázsa! "The Magic of Friendship" a mottója az essence & CATRICE 10.. Sisterlove kollekciójának is, amelyet a két Disney-klasszikusban, Az oroszlánkirályban és A dzsungel könyvében szereplő egyedülálló barátságok ihlettek.

Szimba, Nala, Pumba & Timon, Maugli, Balu, Hathi Jr. & Bagheera a csodálatos barátságok legjobb példái gyermekkori emlékeket idéznek fel. Áprilistól a Disney Az oroszlánkirály és A dzsungel könyve című filmekkel való együttműködése a szépség szerelmeseinek, legjobb A következő oldalakon minden termék külön-külön kerül bemutatásra. barátnőiknek és a Disney-rajongóinak abszolút kötelező.

A Disney barátok által inspirált új limitált kiadás szem-, ajak- és arcápoló termékeket, valamint körömlakkokat tartalmaz - a csillogó nude árnyalatoktól a színes, szemet gyönyörködtető árnyalatokig.

A nyári trendszínekben pompázó, erősen pigmentált szemhéjfestékekkel, pirosítókkal, arcpalettákkal és kéttónusú, magas fényű szájfényekkel vagány sminkeket készíthetünk, és a cuki Disney Barátokat beépíthetjük a szépségápolási rutinunkba. A különböző, alapvető eszközök szintén hűséges társak: a pirosító- és formázóecsetektől a szemhéjfesték- és szemhéjtusecsetekig. mi a közös a barátságokban és a selymesen puha bőrben? Gondoskodni kell róluk! Az arcszérumnak, a toniknak és a csillogó testzselének köszönhetően a bőr biztosan ragyogó lesz, és készen áll a nyárra! A Sisterlove kollekció abszolút fénypontja: minden egyes termék külön-külön az Oroszlánkirály és A dzsungel könyve című filmekből ismert, szerethető Disney-barátokkal van megtervezve. A termékek a két világ legjobb barátait hozzák el a szépségápolási polcainkra.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8718104634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása