Április 27. Jöhet egy kis pezsgés?
2023. április 30. írta: persica

Április 27. Jöhet egy kis pezsgés?

Ünnepeld velünk a fürdőbomba világnapját!

Tudtad, hogy a Lush társalapítója és termékfeltalálója, Mo Constantine 1989-ben találta fel a fürdőbombát? És hogy 1990. április 27-én kaptuk meg a termék szabadalmát?

Éppen ezért ezt a jeles dátumot minden évben április 27-én ünnepeljük, mégpedig a fürdőbomba világnappal!

iért ünnepli a Lush a fürdőbombák világnapját?

A Lush a fürdőbombák szabadalmát 1990. április 27-én nyerte el, nem sokkal azután, hogy Mo Constantine, a cég egyik alapítója és feltalálója 1989-ben a kerti kisházában elkészítette a világ első fürdőbombáját. És bár a Lush fürdőbombák szabadalma már lejárt, a forró, színpompás fürdők öröme megmaradt - és népszerűbb, mint valaha. Legyen szó a színekről, az illatokról, a #bathart -ról vagy az ellazító élményekről, ez az ikonikus Lush-találmány rátalált saját identitására, és mára a korszellem fontos részévé vált.

 

A fürdőbomba története

A kezdetek
1989-et írunk. Dél-Angliában a Lush termékfeltalálója és társalapítója Mo Constantine, új formulákkal, színekkel és formákkal kísérletezik ötlete megvalósításához. A fájdalomcsillapító pezsgőtabletták mintájára citromsavat, nátrium-hidrogénkarbonátot és illóolajok keverékét préseli össze, hogy létrehozzon egy olyan terméket, amely örökre megváltoztatja a fürdőzés világát: a világ első fürdőbombáját.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5118114314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása