Destination Wellbeing: belső utazás a jó közérzet felé
2023. június 17. írta: persica

Destination Wellbeing: belső utazás a jó közérzet felé

Nem kell messzire menned, a megoldás benned van!

Nem kell távoli úti cél ahhoz, hogy rátalálj az elfeledettnek hitt jóllétedre – a legfontosabb utazás belülről indul! Mint minden utazásnál, szükséged lesz egy megbízható „útikönyvre”, ami megmutatja a legjobb útvonalakat, a fontos megállókat, érdekességeket és azt is tudja, mire lesz szükséged. A Destination Wellbeing éppen ilyen: egy holisztikus, tudományos, megbízható és támogató útmutató, hogy egészséges életmódot alakíthass ki, vagy épp visszatalálj hozzá – és javuljon a közérzeted.

 A Destination Wellbeing utazás számos izgalmas módszert javasol az áhított úticél elérésére, olyan megoldásokat, amelyek az egészéges életmódot átfogó szemléletként kezelik és olyan programokat, amelyek jól illeszkednek a sokrétű igényekhez.

Az utazás végén jobb lesz a hangulatod és jobban nézel majd ki - pont úgy, ahogy egy régóta vágyott nyári vakáció után.

Kezdődhet az utazás!  

Ismerd meg a Nutrilite™ Body Cleansing Programot!  

21 napos belső utazás a jobb közérzetért  

Mindannyian egészséges és boldog életre vágyunk, de ezt nem mindig könnyű elérni. A Nutrilite™ ezért megalkotta a 21 napos Body Cleansing Program termékcsomagot, amely professzionális szakértelemre, támogatásra és étrend-kiegészítőkre épül. Hozzájárul az általános közérzet, a tápanyagbevitel és aktivitási szint javításához – miközben segít megteremteni az egészséges életmód-szokásokat és erősíti a szervezet természetes tisztulási folyamatát. 

Az utazást az Amway Xperience APP-on belül elérhető Destination Wellbeing Eszköz is segíti, amellyel nyomon követheted a fejlődésed és megtalálsz minden hasznos információt a program 4 alappilléréhez: táplálkozás, testmozgás, pozitív gondolkodás és folyadékbevitel. Az Amway Xperience APP ingyenesen letölthető a Google Play áruházból vagy az Apple Store-ból.  

A program Dr. Francesco Avaldi, a Nutrilite™ táplálkozási tanácsadója, a vegetáriánus étrend és a sporttáplálkozás szakérőjének együttműködésével jött létre, azzal a céllal, hogy támogassa a pozitív hangulatot, javítsa az általános megjelenést, az alvás minőségét, emellett segítsen legyőzni a kihívásokat és a stresszt, erősítse a szervezet természetes tisztító funkcióját, és hozzájáruljon az emésztőrendszer és az immunrendszer normál működéséhez. Mindez megvalósítható az egészéges, tudatos életmódhoz kapcsolódó szokások kialakításával.

„Az Amway-jel és a Nutrilite™ márkával való együttműködésünk célja, hogy segítsek az embereknek a jólléttel kapcsolatos legfőbb céljaik elérésében, és a modern életmód okozta stressz csökkentésében. Sok sikert kívánok az úthoz!” - erősíti meg Dr. Francesco Avaldi, Nutrilite™ tanácsadó és háziorvos.

Ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, fontos, hogy a testünk hatékonyan el tudja távolítani a felesleges anyagokat. Ezt a természetes tisztítási folyamatot több, egymással folyamatosan együttműködő szerv végzi, amelyek létfontosságúak a jó közérzethez – mint például a máj vagy a bélrendszer.

A máj, a „méregtelenítés királynője” a vér szűrésével és tisztításával gondoskodik rólunk.

A bőr az emberi test legnagyobb kiterjedésű szerve, amely potenciálisan a szervezet méregtelenítésében is szerepet játszik.

A bélrendszer, a test „étkezője”, ahol a tápanyagok felszívódása és a szilárd salakanyag eltávolítása történik.

A nyirokrendszer a keringési rendszerbe továbbítva távolítja el az idegen anyagokat, miközben tisztítja a szöveteket és a sejteket is.

És végül a vese egy otthoni vízszűrőhöz hasonlóan kiszűri a vérből és eltávolítja a testből a nemkívánatos anyagokat és méreganyagokat.  

A Nutrilite™ termékek teszik teljessé a Body Cleansing Programot  

A Body Cleansing Program gondosan kiválasztott Nutrilite™ termékeket tartalmaz, amelyek a legfőbb társaid lesznek az utazás során:

NutriliteTM Máriatövis: támogatja a szervezet öntisztulását

A túlevés, a káros élelmiszerek vagy az alkohol fogyasztása, a dohányzás és a negatív környezeti hatások jelentős terhelést jelenthetnek a májnak. A máriatövis-kivonat hozzájárul a máj egészségéhez, védi a májat, és támogatja a máj méregtelenítő funkcióját. .

Nutrilite™ Balance Within™: támogatás az immunrendszer számára

A gyengébb immunrendszernek szüksége van egy segítőtársra: a Nutrilite Balance Within -ben található B6 és B9 vitaminok ezt szolgálják, és a jó közérzethez is hozzájárulnak.

A gyorsan oldódó, ízletes por minden tasakja legalább 6 milliárd (109) tejsavképző baktériumot tartalmaz két különböző, tudományosan dokumentált baktériumtörzsből: melyek a Lactobacillus acidophilus NCFM és a Bifidobacterium lactis HN019.  

Nutrilite™ Növényi Alapú Fehérjepor: fehérje három növényi forrásból, felesleges anyagok nélkül

Fehérjékre életkortól és életmódtól függetlenül mindenkinek szüksége van. A fehérje jelenti a tartószerkezetet a szervezetnek, és vázat biztosít a csontok és az izmok számára. A Nutrilite™ Növényi Alapú Fehérjepor mind a kilenc esszenciális aminosav megtalálható, a hagyományos fehérjeforrások kitűnő alternatívája, ráadásul semmilyen felesleges anyagot (pl. aromát vagy színezéket) nem tartalmaz.

Nutrilite™ Élelmi Rostpor: praktikus megoldás a rostbevitel kiegészítésére

Három természetes növényi forrásból származó élelmi rost különleges keveréke, amely kényelmes megoldást nyújt a rostbevitel kiegészítésére.

Hasznos tippek – így lehet igazi élmény a belső utazás!

1. állomás: reggeli előtt

Kezdd a napot a Nutrilite Balance Within-nel és igyál egy nagy pohár vizet! Indulhat a méregtelenítés!

2. állomás: reggeli

A Nutrilite™ Máriatövist egy alapos, szénhidrátokat és növényi alapú fehérjét kombináló reggelivel javasoljuk bevenni, majd hozzáadni egy kanál Nutrilite™ Növényi Alapú Fehérjeport, ha a reggeliből hiányzik a megfelelő mennyiségű fehérje.

3. állomás: tízórai

A tízórai vagy akár az uzsonna részeként jó ötlet rostot fogyasztani, például egy finom smoothie-ban. Ehhez jól jöhet a Nutrilite™ nagysebességű elektromos turmixgépe, ahol az elkészítésnél szükség szerint hozzáadhatod az italhoz a Nutrilite™ Élelmi Rostport.

4. állomás: ebéd

A megfelelő ebéd, amely szénhidrátokat és növényi alapú fehérjéket tartalmaz, kulcsfontosságú. Ha elfoglalt vagy, és csak egy gyors ebédre van időd, felturbózhatod a salátádat egy kanál Nutrilite™ Növényi Alapú Fehérjeporral, így könnyen betarthatod a tányérszabályt.

5. állomás: uzsonna

Jó választás egy joghurt vagy csonthéjas magvak.

6. állomás: vacsora

A nap végére a legjobb megoldás egy leves vagy egy smoothie, egy kanál Nutrilite™ Növényi Alapú Fehérjeporral kiegészítve – vagy egy könnyű, növényi alapú vacsora. Bármelyiket is választod, jó kiegészítés hozzá a Máriatövis tabletta – amelyet napi kétszer (a reggelihez és a vacsorához) is bevehetsz.

És amire még az utazáshoz szükséged lesz

Megfelelő táplálkozás: A jó közérzet fenntartásához megfelelő mennyiségű makrotápanyagot, vitamint, ásványi anyagot és növényi tápanyagot tartalmazó, kiegyensúlyozott és változatos étrendre van szükség, amely támogatja az anyagcserét és a szervezet létfontosságú funkcióit, például az idegrendszer működését és a természetes tisztítási folyamatokat.

Kellő mennyiségű testmozgás: A testmozgással kapcsolatos egészséges szokások kialakítása nagyszerű kezdő lépés lehet az általános jóllét javításához.

Pozitív gondolkodás: A jóllét az elmében kezdődik. Fontos, hogy rendszeresen időt szakíts a helyes légzésre, és időről időre lecsendesítsd a gondolataidat néhány percre.

Elegendő folyadék, hogy hidratált maradj: Gondoskodj a szervezet megfelelő hidratáltságáról – ehhez fogyassz elegendő mennyiségű (naponta legalább 2 liter) vizet több formában. A víz hozzájárul a normál testi és szellemi működés fenntartásához.

Az Amway-ről

Az Amway egy független vállalkozásokra épülő, az egészség és wellness területén működő vállalat, melynek székhelye a Michigan állambeli Adában található. A vállalat elkötelezett abban, hogy világszerte több mint 100 piacon segítsen az embereknek jobb és egészségesebb életet élni. A Forbes magazin szerint az Egyesült Államokban az 50 legjobb magántulajdonban lévő, családi vállalkozás között van. Az Amway legkeresettebb márkái a Nutrilite™, az Artistry™ és az XS™, amelyeket kizárólag az Amway Üzleti Vállalkozók forgalmaznak. A 2022-es Direct Selling News Global 100 lista szerint az Amway a világ első számú közvetlen értékesítési vállalata. A céggel kapcsolatos hírekért látogass el a https://news.amway.hu/ oldalra.

A Nutrilte™-ról

A kizárólag az Amway által gyártott Nutrilite™ a világ első számú vitamin- és étrend-kiegészítő márkája*. A Nutrilite™ az egyetlen globális vitamin- és étrend-kiegészítő márka, amely az Egyesült Államokban, Mexikóban és Brazíliában található, saját, tanúsított biofarmokon* termeszt, szüretel és dolgoz fel növényeket. A Nutrilite™ tulajdonában lévő összes farm az Egyesült Államok törvényei szerinti biotanúsítvánnyal rendelkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2318148272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása