FOREO időtlen klasszikusa, a LUNA: a vázlattól a LUNA 4 generációig
2023. június 17. írta: persica

FOREO időtlen klasszikusa, a LUNA: a vázlattól a LUNA 4 generációig

A LUNA generációi kezdetektől napjainkig  

Az idén tízéves FOREO egy kis időutazás keretében tekint vissza a kezdetekre. A LUNA™ by FOREO termékcsalád úttörő dizájnjával és fejlett funkcióival világszerte átalakította azt, ahogyan az emberek a bőrápolási szokásaikról gondolkodnak, új szintre emelve ezzel a hatékony bőrtisztítást és az egészséges bőrről alkotott elképzeléseinket.  

Egy félresikerült ajándéktól a világ legnépszerűbb arctisztító eszközének feltalálásáig

Akiket a legjobban szeretünk, azoknak mindig a legjobbat akarjuk. Ezzel Filip Sedic, a FOREO alapítója sem volt másképp, amikor valami különlegeset szeretett volna ajándékozni feleségének a házassági évfordulójukra - egy csúcsminőségű arctisztító kefét. Az öröm azonban hamarosan rettegésbe fordult, mivel a "puha" kefe több bajt okozott, mint amennyit használt. Filip mérnöki szemei ezért alaposabban szemügyre vették az eszközt. A nejlon sörték túlságosan durvák voltak az arcbőr számára, és tökéletes táptalajt jelentettek a nemkívánatos bacik számára. Ez a félresikerült ajándék új ötletet adott Filipnek, amely aztán igazi sikertörténetté vált - Filip mára már egy olyan innovatív márka vezetője, amely fenekestül felforgatta a szabályokat és a szépségipart is.  

2013 volt tehát az év, amikor Filip Sedic elkezdett a piacon akkoriban megtalálható szónikus arctisztító kefék továbbfejlesztésén dolgozni. Ugyanakkor tudta, hogy nem akar ezek nyomdokaiba lépni, ezért elkezdett egy olyan puha, antibakteriális szilikon után kutatni, amely nem irritálja a bőrt, hanem kíméletesen és mélyen tisztítja azt. A megalkotott készüléket végül LUNA™-nak nevezte el, mert ugyanabból az anyagból készült, mint az első bakancs, amely a Hold felszínét taposta.

A LUNA™ a piacra kerülése óta nem csak a bőrápolás szerelmeseinek és a szépségápolási szakembereknek, de olyan hírességeknek a szívét is meghódította, mint Kim Kardashian és Miley Cyrus. A csúcstechnológia és a kiváló kivitelezés egyedülálló kombinációjával ez a készülék a valós eredményeket kínáló bőrápolást kereső szépségrajongók rutinjának kötelező darabjává vált.

2013 óta a LUNA™ dizájnja folyamatos megújuláson ment keresztül. Ahogyan például az iPhone esetében is, a LUNA™ is rengeteget fejlődött a még jobb felhasználói élmény érdekében. A múlt évben a FOREO bemutatta a LUNA negyedik generációját - a LUNA™ 4-et. Páratlan testreszabhatóságával, többféle intenzitású erőteljes tisztító és - most először - masszázs üzemmóddal olyan szépségápolási élményt nyújt, amely a legkülönfélébb igényeket is kielégíti.

A LUNA termékcsalád tagjait és az innovatív bőrápolási termékek széles választékát keresd a Foreo.com, vagy a Notino.hu oldalán!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3418148264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása