Európai vakáció: utazz stílusosan a VAN GRAAF-fal!
2023. június 26. írta: persica

Európai vakáció: utazz stílusosan a VAN GRAAF-fal!

VELENCE – Stílus a dolce vitára szabva

A vizek gyönyörű városa megérdemli, hogy elegáns ruhákba bújj! Napközben válassz jól szellőző, bájos ruhát – finom virágmintával és nőies fodrokkal. Ha pedig egy elegáns étteremben vagy az Operában töltöd az estét, jöhetnek a sikkes overálok és a gyönyörű koktélruhák!  

PÁRIZS – kifinomult romantika 

A francia fővároshoz a bájosan romantikus outfit passzol. Részesítsd előnyben a ruhákat, de egy farmersort nőies, fodros felsővel is jól jöhet egy hosszú, sétálós naphoz. Ne feledkezz el a kiegészítőkről sem! 

BARCELONA – színek és minták minden mennyiségben

Ha a nyüzsgő Barcelona az úticél, minden jöhet, ami színes és mintás! Gaudi remekműveit fedezd fel egy lenge, üdítően színes lenruhában, ha pedig a tengerparton hűsölnél, válassz állatmintás fürdőruhát egy csipkés kisnadrággal. Jól fog jönni egy övtáska és egy színes baseball sapka is. 

Te hova utazol legközelebb?

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2418180505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása