Mindig új. Mindig Ipanema
2023. június 30. írta: persica

Mindig új. Mindig Ipanema

Különleges dolgokat azok alkotnak, akik mindig többre törekszenek. Az Ipanemát éppen ezért az új felfedezések inspirálják. A márka szívében egy olyan pezsgő világ ritmusa dobog, mely ezekre az új dolgokra épül. Egy izgalmas kaland, egy új íz megtapasztalása, egy kedves ajándék, amely mosolyt csal az arcokra - ezek azok a pillanatok, amelyek táplálják ezt az érzést. Az Ipanema pedig mindezekre, az új dolgok felfedezésére és az ezekhez kapcsolódó csillogás megélésére ösztönöz bennünket.

Az Ipanema brazil papucs és szandál márka, Rio de Janeiro ikonikus Ipanema strandjáról kapta nevét. A brazil kultúrából ihletet merítő Ipanema lábbelik elegánsak, színesek, hűen tükrözik a brazil pezsdítő életérzést, élénk színeket és vonzó nyomatokat foglalnak magukba. Egyszerre egzotikusak és merészek, amelyekkel könnyedén kifejezhetjük saját stílusunkat és személyiségünket. A 2023-as kollekcióban ezúttal is megtalálhatjuk a klasszikus színek mellett a vidám, élénk árnyalatú lábbeliket, illetve az idei évben egzotikus, virágos minták és Frida Kahlo inspiráló jegyeivel díszített minták is megjelennek.

A stílusos design mellett a márka ugyanakkor elhivatott környezeti és etikai kérdésekben, célja, hogy megőrizze a Föld természetes szépségét az elkövetkező generációk számára. A környezetet és a jövőt szem előtt tartva a lábbelik legalább 30%-a újrahasznosított anyagok felhasználásával készülnek, miközben az összes gyári hulladék 99%-át újrahasznosítják. Ez az erős társadalmi felelősségtudat és a legmodernebb technológiák alkotják a márka utánozhatatlan stílusát.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1218180537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása