Mit vigyünk magunkkal a nyaralásra?
2023. július 30. írta: persica

Mit vigyünk magunkkal a nyaralásra?

Praktikus checklist neszesszerünk bepakolásához

A nyár az utazások és a felejthetetlen kalandok időszaka, azonban a csomagolás sosem egyszerű feladat. Mindannyiunknak ismerős lehet az érzés, amikor a nyaralás előtti napon bőröndünkön ülve próbáljuk összehúzni cipzárját, de akárhogy erőltetjük, sehogy sem akar beleférni az összepakolt holmink. Az AVON Szépségszakértője, Károlyfi Edit az utazás szerelmeseként tudja, hogy nyaraláskor minden hely számít, így készített nekünk egy checklist-et bőrápolási és tisztálkodási termékeink bepakolásához, hogy legalább túlcsordult neszesszerünk ne hátráltasson bennünket a bőröndünkkel folytatott harcban.

„Utazások előtt mindig meggyűlik a bajom a bőröndöm bepakolásával. Nehéz előre megjósolni, pontosan milyen ruhákra, cipőkre, kiegészítőkre lesz szükségem és sokszor lehetetlen küldetésnek tűnik kompromisszumot kötnöm a szépség, a kényelem és a praktikum között, főleg, hogy sokszor nem is a ruháim, hanem neszesszerem foglalja el bőröndöm nagyobbik részét. Az évek során összeállítottam egy ellenőrzőlistát, amely mindig segít, hogy neszesszerem bepakolásánál ne essek túlzásokba, helyet spóroljak és repülős utazás esetén a kézipoggyász követelményeinek is megfeleljek” – mesélte Károlyfi Edit.

Most pedig nézzük a szakértő listáját, amely minden pakoláskor nagy segítséget nyújt számára, legyen szó tisztálkodásról, bőrápolásról, hajápolásról vagy akár illatáról.

Tusfürdő: Habár a legtöbb hotelben és szállodában biztosítanak tusfürdőt a vendégek számára, a biztonság kedvéért érdemes lehet egy kis kiszerelést bedobnunk kozmetikai táskánkba. Károlyfi Edit idén nyáron az AVON utazótermék kollekciójában található kis kiszerelésű tusfürdővel utazik, amely finom gránátalma és mangó illatával kiválóan passzol a nyaralások hangulatához.

Testápoló: A kedvelt nyári úticélokra jellemző száraz levegő, sós víz és forró időjárás megviseli bőrünket, mindennapos hidratálás nélkül pillanatok alatt kiszáradhat, berepedezhet vagy irritálttá válhat. Érdemes lehet minden este bekennünk bőrünket az AVON 100 ml-es utazó testápolójával, így erősítve védekezőképességét és biztosítva ragyogását.

Arctisztító: Arcunk tisztításáról utazások során sem érdemes megfeledkeznünk, hiszen bőrünk ilyenkor a megszokottnál is nagyobb igénybevételnek van kitéve, a mindennapos alapos és kíméletes tisztítás elhanyagolása pedig könnyen mitesszerek és pattanások kialakulásához vezethet, és rányomhatja bélyegét az egész nyaralásra. Ahelyett, hogy arctisztítónk elhagyásával szabadítanánk fel helyet bőröndünkben, a szakértő inkább egy kompakt megoldást javasol, például az Avon Clearskin szilárd arctisztítót, amely nagyon kicsi helyet foglal és repülés során sem számít plusz folyékony terméknek.

Arckrém: Arcunk egész évben, minden nap különleges ápolást igényel, amelynek a tisztítás mellett a hidratálás a legfőbb alapja. Dobjunk be neszesszerünkbe egyet az Avon Anew utazó kiszerelésű arckrémei közül és élvezzük bőrünk szépségét az egész utazás alatt.

Fényvédő: Napjainkban sajnos nagyon erős a nap UV sugárzása, amely következtében megfelelő védelem nélkül pillanatok alatt leéghet bőrünk, nem is beszélve az UV sugárzás hosszú távú káros hatásairól, amelyek között szerepel bőrünk idő előtti öregedése, pigmentfoltok- és a bőrrák kialakulása is. Nyaralásunk során fokozott figyelemmel kell használnunk fényvédő krémünket, amelyet a nap folyamán érdemes többször fel is frissítenünk. Károlyfi Edit ehhez az Avon Mattító és hidratáló, fényvédő arckrémet ajánlja, amely SPF 30-cal véd a nap sugarai ellen és mattító hatásának köszönhetően testünk mellett, arcbőrünknek is kényelmes viselet.

Testpermet: Illatok tekintetében az AVON Szépégszakértője nyaralások során mindig inkább a testpermeteket részesíti előnyben a parfümökkel szemben, hiszen utóbbi pigmentációs zavarokat okozhat és akár bőrünk foltokban való leégését is elősegítheti. A testpermetek esetében azonban nem kell attól tartanunk, hogy nem kívánatos pigmentációt okoznak napozás során, strapabíró, műanyag flakonjuknak köszönhetően pedig, a mozgalmas programok során vagy a strandra is könnyedén és biztonságosan magunkkal vihetjük, így akár minden fürdőzés után felfrissíthetjük bőrünket egy könnyed nyári illattal. Károlyfi Edit idei kedvence az AVON mangós testpermete, amely finom illatán túl, vidám csomagolásával is feldobja hangulatunkat.

2 az 1-ben sampon és balzsam: Nyári kalandjaink során hajunk az átlagosnál több törődést igényelhet, hiszen a nagy melegben könnyebben zsírosodhat, a száraz levegő és a sós víz pedig hatással lehet hidratáltságára és akár szerkezetére is. Az AVON kis kiszerelésű utazó méretű samponjával és balzsamjával nemcsak helyet spórolhatunk bőröndünkben, de 2-az 1-ben hatásának köszönhetően repülés során is praktikus választás, hiszen kézipoggyászként csupán egyetlen helyet foglal el a 10 db-os limitből.

Amennyiben követjük a checklist-et, úgy a kis kiszerelésű, maximum 100 ml-es termékek mellé gond nélkül beférhet még néhány ragtapasz, hajgumink, hajkefénk, esetleg néhány arcápolási különlegesség és legfontosabb sminktermékeink is, mint a szempillaspirál, egy szájfény és kedvenc pirosítónk, így biztosan minden velünk utazik, amire szükségünk lehet.

www.avon.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2318183031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása