Egyedi tervezésű edukatív kártyák segítik a gyerekek játékos tanulását
2023. július 31. írta: persica

Egyedi tervezésű edukatív kártyák segítik a gyerekek játékos tanulását

Ha nyár, akkor vakáció, de ez nem jelenti azt, hogy ne támogathatnánk gyermekünk tanulását játékos formában. A magyar tervezőgrafikus, Kőfaragó Zsuzsi által megálmodott Ceruzafaragó edukatív kártyák kikapcsolódás közben észrevétlenül fejlesztik a kicsik képzelőerejét, kommunikációs készségét, szem-kéz koordinációját, valamint megismertetik őket a betűkkel és a számokkal. Az egyedi grafikájú, utazáshoz is tökéletes kollekcióban betűző, számoló kártyák, memóriajátékok és poszterek ösztönzik a kicsiket a kreativitásra, a körülöttük lévő világ felfedezésére.

A magyar tervezőgrafikus édesanya, Kőfaragó Zsuzsi olyan egyedi, 2 és 7 év közötti gyerekeknek szóló, letisztult megjelenésű edukációs kártyákat és posztereket alkot valóságos, szerethető grafikákkal, amelyek amellett, hogy remekül elszórakoztatják a kicsiket, fejlesztik is őket. A hétköznapi élet, a mindennapi tárgyak és a természet által inspirált Ceruzafaragó termékek között betűző, számoló kártyákat, memóriajátékokat, valamint különféle posztereket is találunk. A kis helyre is elcsomagolható paklikat bárhová magunkkal vihetjük, így kitűnő családi szórakozási lehetőséget nyújtanak a nyaralás alatt a vízparton vagy akár az autóban is.

A Ceruzafaragó kis kezekben is könnyen forgatható betűző kártyájával a gyerekek az ábécé betűivel és a hozzájuk kapcsolható tárgyakkal ismerkedhetnek, míg a számoló pakli segítségével a különféle mennyiségeket tapasztalhatják meg. A játék során a kicsik szabadjára engedhetik a fantáziájukat és kreativitásukat, például kereshetnek a betűző kártyán szereplő betűvel kezdődő tárgyat a környezetükben, vagy gyűjthetnek a számoló lapon szereplő számnak megfelelő számú kincset otthonukban vagy a szabadban.

Az egyedi kollekcióba többféle izgalmas memóriajáték is tartozik: járművek, állatok és kutyafajták keresik a párjukat. Azok számára, akik még nagyobb kihívásra vágynak, a kutyás memóriajátékba egy csavart is vitt a tervező, így a gyerekeknek úgy kell összepárosítaniuk a különféle fajtájú kutyákat, hogy az egyik lapon a teljes alakjuk, míg a másik lapon csak a fejük látható. Ha pedig a gyerekszobát dobnánk fel egy-egy edukatív poszterrel, egy betűző, egy számoló, kétféle kutyafajtás és egy híres női példaképeket ábrázoló poszter közül válogathatunk.

A márka alapítója arra is nagy figyelmet fordít, hogy termékei és azok csomagolása a lehető legtermészetesebb anyagokból készüljenek, így egyáltalán nem használ műanyagot, kizárólag papírt, valamint újrahasznosított kartont. Az edukatív termékek a Ceruzafaragó folyamatosan bővülő online piacterén érhetők el.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7918183003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása