Vissza az iskolába
2023. július 31. írta: persica

Vissza az iskolába

Lépjen bele az új tanévbe stílusosan és magabiztosan!

A  C&A "Vissza az iskolába"  a kampánya, a pénztárca-tudatos vásárlók számára készült, így biztosítva, hogy többet költhessen a felejthetetlen pillanatokra. Szinte minden megtalálható a kínálatban amire egy gyermeknek szüksége van az iskolába. 

Az egyik hangsúlyos elem a manga témájú pulóverek fiúknak és lányoknak, amelyek a divatos és játékos dizájnt ötvözik. Ezenkívül ez a kollekció könnyű pufferkabátokat és színes kabátokat tartalmaz, hogy melegen tartsák kicsinyeit a stílus feláldozása nélkül. 

Végül harmadik kulcsdarabként szupermasszív cargo nadrágot terveztett a C&A háromrétegű megerősített térddel az aktív kisgyermekek és a gyerekek számára. Olyan alapvető kellékek széles választékát kínálja, mint a pulóverek, kocogónadrágok, pulóverek és pólók, amelyeket szeretett darabokká alakíthatnak viselőik.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6718182979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása