ROUTE 66 – Feel the Night
2023. augusztus 01. írta: persica

ROUTE 66 – Feel the Night

Egy markáns illat, amely olyan hűvös, mint az éjszaka

Ahogy az éjszaka hűvöse lassan rátelepszik a kopár sziklákkal borított tájra, a ROUTE 66 férfi az úttól távol tábort ver. Csend veszi körül. És épp ebben a pillanatban, amikor az ég fellángol, és csak a tábortűz pattogása hallatszik, a ROUTE 66 férfi magára talál. Az új fás-citrusos ROUTE 66 „Feel the Night” illat 2023. július közepétől hozza el az éjszaka hűvösét és misztikus kalandját.  

ROUTE 66 – a férfias illatok vonzó illatcsaládja

Féktelen szabadság, hűvösség, férfiasság – ezt képviselik a ROUTE 66 illatok. A „Feel the Freedom” szlogen alatt a névadó márka illatkollekciója ezt az autentikus életstílust testesíti meg, és megidézi azokat az állomásokat, amelyeket viselője a legendás, 3945 km hosszú „minden utak anyja” útvonalon érint. A vonzó illatsorozat idén nyáron kiegészül a negyedik, férfias-aromás „Feel the Night” illatkreációval, amely összetéveszthetetlen hűvösséget és tiszta férfiasságot sugároz.  

Az illat, ami hűvösséget sugároz

Egy hosszú, úton töltött nap után a semmi közepén a nap kezd lenyugodni a horizonton. Ahogy a forró aszfalt szaga fokozatosan elillan, leszáll a sötétség – kezdődik az éjszaka. Az új ROUTE 66 illat azt a rettenthetetlen hűvösséget képviseli, amellyel a ROUTE 66 férfi a vadonban töltött éjszakát választja a következő kalandjául. 

A „Feel the Night” illat kontrasztos felütésben egyesíti a fűszeres borsot hűvös zöld jegyekkel, frissítő bergamottal és fanyar grapefruittal. Aromás levendula vezeti be az alkonyatot, virágos szíve nyugalmat hoz misztikus heliotróppal, elbűvölő rózsával és az ásványi sós jegyekkel. Az érzéki ámbra, a földes pacsuli, a puha szantálfa, az édeskés-meleg tonkabab és a gazdag moha markáns alapja erőteljes és hosszan tartó kontrasztot nyújt

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3418205471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása