VILÁGMÁRKÁK ÉS MESEHŐSÖK A CCC BACK TO SCHOOL KOLLEKCIÓJÁBAN
2023. augusztus 18. írta: persica

VILÁGMÁRKÁK ÉS MESEHŐSÖK A CCC BACK TO SCHOOL KOLLEKCIÓJÁBAN

Vissza a buliba, pakoljunk a suliba! Vészesen közeleg a szeptember, ideje beszerezni az iskolai felszerelést. Az új kollekció praktikus és trendi termékei remek árakon várják az iskolába készülő gyerkőcöket és a szüleiket, hogy együtt találjanak rá a tökéletes modellekre, egy helyen.

A legújabb, gyerekek részére készült Back to School kollekcióban olyan globális sportmárkák cipőivel, papucsaival, hátizsákjaival, és kiegészítőivel találkozhatunk, mint az adidas, Reebok, Champion, Vans, Puma, Kappa vagy New Balance, valamint sokak kedvence, a Sprandi. A CCC a legkisebbek kívánságai alapján tervezte meg a kollekcióját, így Mickey Egér, a Jégvarázs, a Pókember, a Ninjago és a Peppa Malac hősei is visszaköszönnek az egyedi termékeken. A szülők számára is megkönnyítjük az iskolakezdést, hiszen, ha praktikus módon mindent egy helyen szereznének be, a CCC ideális úti cél.

A kollekció modelljei már elérhetők, kezdődhet a beszerzőkörút, kedvező árakon. Hátizsákok már 5995 Ft-tól, cipők 3995 Ft-tól kaphatók.

Az iskolába való visszatérés nagy kihívás! Érdemes a leginkább megfelelő cipőket és hátizsákokat felírni az iskolai bevásárlólistára, hogy a tanulással és a mókázással teli hétköznapokon a kényelem és a biztonság garantált legyen. Az első tanítási napon tökéletes választás lehet egy lakkozott mokaszin cipő, egy elegáns félcipő vagy egy csinos balerina a lányok számára. A Lasocki kínálatában ezek a termékek bőrből is beszerezhetők! Mit ajánlunk az osztályterembe? Kényelmes és praktikus sportcipőket, melyek mindig megfelelő komfortérzetet biztosítanak

A kicsiknek ideális választás a tépőzáras vagy a bebújós cipő, amiről mesehősök mosolyognak vissza, ezzel vidámságot csempészve a bölcsis napokba. A lányokat Elsa és Anna kísérheti az első tanórára, a fiúkat pedig Pókember vagy Batman. A lehetőségek itt nem érnek véget, sok más mesehős is vár a CCC polcain.

Az idősebb gyerekek tetszését biztosan elnyerik az adidas, a Reebok, a Champion, a Sprandi, a Vans, a Puma, a Kappa vagy a New Balance sportos újdonságai, melyek nemcsak menő modellek, de kényelmesek és praktikusak is. A CCC márka termékei nemcsak időtálló dizájnnal, de kifogástalan kidolgozással is rendelkeznek, ezzel kitűnnek a tömegből.

A hátizsákok és a kiegészítők széles választéka a szülők és a gyerek elképzeléseit is kiszolgálja. A hátizsák kiválasztásakor érdemes odafigyelni az apró részletekre is – a széles pántok és a párnázott háttámla, megakadályozza a hibás testtartást. A megfelelő méret elegendő helyet biztosít minden iskolai kelléknek, a funkcionális zsebek és rekeszek pedig segítenek mindent rendezetten tartani és a legpraktikusabb módon elhelyezni.

Keresd aktuális ajánlatainkat az üzletekben és online!

A széles kínálatban minden iskolás megtalálja az egyéni stílusához leginkább passzoló cipőket és hátizsákokat. A teljes kollekció megtalálható a CCC.EU/HU oldalon az applikációban és a CCC üzleteiben.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5118207785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása