Egyedülálló szagsemlegesítő innovációt köszönthetünk a Zewa Deluxe toalettpapírokban
2023. augusztus 23. írta: persica

Egyedülálló szagsemlegesítő innovációt köszönthetünk a Zewa Deluxe toalettpapírokban

Egyedülálló szagsemlegesítő innovációt köszönthetünk a Zewa Deluxe toalettpapírokban

Az OdorBlock segítségével búcsút inthetünk a fürdőszobai kellemetlen szagoknak

Mindannyian megtapasztalhattuk már, hogy olykor hiába minden próbálkozásunk, nem tudunk megszabadulni a fürdőszobai kellemetlen szagoktól. A Zewa szívügye a gondoskodás, így erre a problémára is kifejlesztett egy egyedülálló, innovatív megoldást: a forradalmi OdorBlock szagsemlegesítő technológiának köszönhetően végre folyamatosan élvezhetjük fürdőszobánk friss és tiszta illatát.  

Már elérhető a boltokban a Zewa első olyan WC-papírja, mely exkluzív technológiájának köszönhetően segít, hogy búcsút inthessünk az illemhelyiségben terjengő kellemetlen szagoknak.

Az illatosított toalettpapírok, valamint az egyéb fürdőszobai illatósító termékek csak elfedik, elnyomják a szagokat, ezzel szemben a Zewa Deluxe OdorBlock innovációja hatékony módszert kínál: speciális összetételének köszönhetően olyan anyagot bocsájt ki, amelyek az orrunkban lévő azon receptorokra hatnak, melyekkel a kellemetlen toalett béli szagokat érzékeljük, ezáltal semlegesítve azokat. Az egyedülálló illatanyag a tekercsek gurigáiban található meg, így nem irritálja bőrünket és kellemes hangulatot varázsol fürdőszobáinkba.

A levendula-, kamilla-, barack- és jázminillatú toalettpapírok között mindannyian megtalálhatjuk a számunkra megfelelőt:

A Lavender Dreams toalettpapírokban a kifinomult, különleges virágillat mellett a hosszantartó fás jegyek dominálnak, míg a Camomile Comfort WC-papírok vonzó kamillaillatán és friss fejjegyein túl a pézsma, borostyán, valamint a vanília alap aromáival vesznek le a lábunkról.  Üde gyümölcs- és virágillattal kápráztatnak el a Peach Cashmere toalettpapírok, amelyekben az alma és a görögdinnye aromáit ötvözik egy puha, fás lecsengéssel. A Jasmine Blossom termékek pedig a citrom és a boróka friss csúcsjegyein felül virágillattal lengik körbe fürdőszobánkat. Mindemellett a bőrgyógyászatilag tesztelt toalettpapírok – a Zewa eddigi termékeihez hűen – erősen, ám egyben kíméletesen bánnak bőrünkkel.

A WC-papírok biológiailag lebomlóak, valamint a csomagolásuk nemcsak újrahasznosítható, hanem a szén-dioxid-kibocsátás csökkentésének érdekében 30%-ban újrahasznosított műanyagból készültek.  

A Zewa-ról

A prémium minőségű, legfejlettebb papír-ipari technológiákat alkalmazó piacvezető márka alapjait a 19. század utolsó évtizedében fektették le. A Zewa névadójának a dél-németországi ZellstoffFabrik Waldhof gyárnak a futószalagjáról kerültek le az első Zewa termékek, melyek Magyarországon 1993 óta vásárolhatók meg. Azóta a Zewa márkanév fogalom lett, és piacvezetővé vált a háztartási papíráru kategóriában (Nielsen YTD március 2023 Mo., értékben). A Zewa termékeit a svéd Essity (korábban SCA) cég gyártja és forgalmazza 1995 óta.

További információ: www.zewa.hu

Az Essity-ről

Az Essity (korábban SCA), a világ egyik vezető higiéniai vállalata. A stockholmi központtal rendelkező vállalat közel 150 országban végez kereskedelmi tevékenységet 48 000 alkalmazottal, és számos ismert világmárka, mint például a TENA, a Zewa, a Libresse és a Libero tulajdonosa. Az Essity legfőbb célja az egészséges életmód támogatása higiéniai és egészségügyi megoldásai révén. A cég közel 48 000 alkalmazottal rendelkezik, és az eladásai elérik a 156 milliárd svéd koronát (13,7 milliárd eurót).

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6918207891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása