Mindig trendi klasszikusok 2023 őszére - tanévkezdő cipőmustra a CCC-től
2023. szeptember 03. írta: persica

Mindig trendi klasszikusok 2023 őszére - tanévkezdő cipőmustra a CCC-től

Új lépőt keresel a tanévkezdésre? Egy kényelmes sneakerrel nem foghatsz mellé! A CCC üzleteiben és webshopjában rengeteg nagy márka, köztük az Adidas, a New Balance, a Reebok vagy éppen a Champion modelljei közül válogathatsz, legyen szó trendi darabokról vagy mindig divatos klasszikusokról. Mi most az utóbbiból hoztunk egy válogatást: legyen a kedvenced egy ikonikus kockás Vans, egy magasszárú Champion, esetleg egy klasszikus Reebok, ezekkel a cipőkkel garantáltan divatosan lépheted át a suli kapuját! 

Reebok Classic Leather

A Reebok egy olyan kultikus márka, amely manapság ismét népszerűségi rekordokat dönt meg, számos klasszikussá vált modelljével. De minek köszönhető például a Classic Leather modell sikere? A letisztult, de sportos dizájnnak! Elegáns, mégis játékos formavilágának hála bármelyik sulis szetted kiváló kiegészítője lehet, de puha bélésének, a habos szerkezetű talpnak és az áramvonalas futófelületének köszönhetően akkor sem hagy cserben, ha sportosabb kihívások elé nézel. Ez a modell épp annyira kényelmes, mint amennyire esztétikus! 

Vans Old Skool

A Vans mindig a rebellisek márkája volt a divat világában. A kaliforniai gyökerekkel rendelkező márka formavilágát a gördeszkás kultúrából merítette, és jellegzetes vastag talpával különböztette meg magát versenytársaitól. A legendás Old Skool modell először 1977-ben jelent meg, de a mai napig újra és újra virágkorát éli gyerekek, tinik és felnőttek körében is. Az utóbbi évben az Instagramon és TikTokon terjedő trendeknek hála vált ismét népszerűvé, így kiváló választás lehet idén ősszel minden divatrajongónak.

Bónusztipp: egy Vans alapdarab az őszi koncertszezonra is, akár a Kobuci, akár a Budapest Park az irány…

New Balance 500 széria

A New Balance története több, mint egy évszázadados, és Bostonból indult. Habár modelljei mind a mai napig hozzák az amerikai retróra utaló stílust, összhatásában mégis modern megjelenést adnak bármelyik outfitnek. A márka legikonikusabb szériája, a New Balance 500 kiváló választás lehet bárkinek, aki szeretné kényelmes léptekkel meghódítani a világot. A strapabíró és innovatív technológiák mentén újragondolt NB 500 széria minden évben újabb és újabb, szemet gyönyörködtető színkombinációkkal jelentkezik a sneaker rajongók legnagyobb örömére.

Adidas VL COURT 2.0

Klasszikus sportcipő, ami a legtöbb ruhához tökéletesen illik? Az Adidas sokoldalú alapdarabokat kínál bármilyen stílushoz igazodva. Mostanság a legendás Gazelle és Samba modellek mennek nagyot a közösségi médiában, a mi kedvencünk mégis a gördeszkás kultúra által ihletett VL COURT 2.0. Minimalista kialakításával és időtlen színeivel az őszi ruhatáradba tökéletesen passzol majd. Ortholite Float talpbetéte kiváló párnázottságot és kényelmet ad, a felesleges nedvességet pedig elvezeti, így nincs olyan izzasztó helyzet, amelyben ne állná meg a helyét.

Champion

A New Yorkban született Champion már több mint 100 éve kínál stílusos cipőket és ruházatot. A legendás sportmárka cipői egyszerre menők és kényelmesek, hiszen a tervezők folyamatos innovációkkal fejlesztik termékeiket! A márka egyik ikonikus darabja, a Rebound 2.0 alacsony és közepes szárral is elérhető; a lépő elülső részén szellőzőlyukak, belsejében puha talpbetét található. Ez a lábbeli nemcsak jól néz ki, de maximális kényelmet is nyújt.  Kiváló választás munkába, iskolába és számos szabadidős tevékenységhez!  

Inspirálódj velünk és válaszd ki a számodra tökéletes sneakereket iskolába és iskola utánra!  A nagy márkák legújabb modelljeit keresd a CCC üzleteinkben, vagy látogass el a CCC.hu oldalára!  

CCC.hu

CCC Instagram

CCC Tiktok

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr7618212681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása