A Calzedonia meghódította Milánót: itt a CALZEDOMANIA 2.0!
2023. szeptember 24. írta: persica

A Calzedonia meghódította Milánót: itt a CALZEDOMANIA 2.0!

A márka ikonikus rendezvényformátumának második kiadása idén Olaszország legforgalmasabb milánói negyedében került megrendezésre, ahol felejthetetlen élménnyel kápráztatta el vendégeit. A nemzetközi sztárok mellett magyar hírességek és influenszerek különleges harisnyafókuszú szettjeit is láthattuk a vörös szőnyegen: Szabó Zsófia, Sydney Van den Bosch, Kárpáti Rebeka, Epres Panni, Bóna Bia és Ómolnár Nelli is csodálatos ruhakölteményekben érkeztek meg az eseményre.  

Minden nő ruhatárának elengedhetetlen elemei az elegáns és érzéki darabok. A párizsi show után a CALZEDOMANIA második kiadása, az olasz divathétre még a tavalyinál is meglepőbb eseménnyel érkezett!  

Egy magával ragadó élmény, a modernitás és a popkultúra tökéletes kombinációja kelt életre ebben az immár ismétlődővé vált formátumban. Etienne Russo kreatív ügynöksége - a Villa Eugénie - több, mint harminc éve a legnagyobb nemzetközi márkák bemutatóit és egyedülálló rendezvényeit szervezi. A párizsi sikerek után az olasz harisnyamárka idén is velük közösen vágott bele a CALZEDOMANIA második kiadásának megvalósításába. 

A szürreális hangulatú utazás már a vörös szőnyegen megkezdődött, ahol olyan nemzetközi sztárok voltak jelen, mint  Alessandra Ambrosio és Toni Garrn szupermodellek, a divatikon Ashley Graham, valamint Leighton Meester és Suki Waterhouse színésznők! 

A harisnyamárka különleges előadásokon keresztül prezentálta gyönyörű kollekcióját és kápráztatta el a világ minden pontjáról érkező vendégeket. 

Az est sztárjai az új kollekció látványos modelljei voltak, legfőképp a "no pants look” trendjét közvetítő harisnyanadrágok flitteres alsóneművel párosítva. A szezon meghatározó mintái: geometrikus, virágos, állatmintás és hálós harisnyák is kiemelt szerepet kaptak, illetve az új szuperfényes termékek! 

Az egyik legfőbb show elem a "Leg Runway" volt, ahol a Calzedonia által korábban a milánói "Legs Casting" során kiválasztott hölgyeket láthattuk, nemzetközi feltörekvő modellekkel kiegészülve. 

Kevin Vives (@viveskevin), a világhírű művész - aki olyan előadókkal dolgozik együtt, mint Celine Dion, Justin Bieber és Kylie Minogue - bemutatta "tükörgömb" koreográfiáját és tükrös diszkógömbök körül táncolva kápráztatta el a jelenlévőket.

Az igazi pódium performanszok szakértője, Camille Tremblay (@cammmt) műsora fergeteges volt, ráadásul a művészi és fantáziadús jelmeztervező, Sasha Frolova (@sashafro) szoborhatású jelmezeinek, színpadias látomásaival párosult.  

A Calzedonia több mint 570 olaszországi kiskereskedelmi üzlettel járul hozzá a márka nemzetközi csillogásához, amely a legwear univerzum vezető szereplője: 55 országban van jelen, több mint 2150 kiskereskedelmi üzlettel és 33 országban működő e-kereskedelmi csatornával.

A külön az eseményre készülő Exclusive Edition termékek kizárólag a kijelölt üzletekben és online vásárolhatóak meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4818224675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása