Az ősz árnyalatai a KAZAR kollekciójában
2023. október 26. írta: persica

Az ősz árnyalatai a KAZAR kollekciójában

Az idei ősszel a semleges színek hódítanak. A divatot kétségtelenül az old money aesthetic és a quite luxury határozza meg, amelyek a minimalista, időtlen és klasszikus darabokat helyezik előtérbe, és egy diszkrét színpalettán alapulnak: bézs, csokoládébarna és szürke. Más szóval: sikk, semmi más, csak sikk! 

Első ránézésre azt hihetnénk, hogy nagyon borongós és egyoldalú hangulatot áraszt majd a gardróbunk, de ez korántsem igaz: a rózsaszín, lila, ezüst színek is megjelennek, és mondhatni még nagyobb hangsúlyt kapnak ezek az árnyalatok, hisz a semleges színek közül minden eddiginél jobban kitűnnek majd.  

Íme, a 2023-24-es őszi/téli szezon legmeghatározóbb színei: 

Szürke 

Bár mindannyian meglehetősen szomorkásak vagyunk, ha az ég borús és szürkés, mégis örömmel látjuk a szekrényünkben. Anélkül, hogy unalmas vagy egyhangú lenne, a monokróm szürke megkérdőjelezhetetlenül visszanyerte helyét a divatházak színpalettájában.  

Bézs

Vissza az alapokhoz! Ugyanabban a kromatikus palettában a bézs minden árnyalata megtalálható: a homokszíntől egészen a szürkésbarnáig, a tónusok megnyugtatóak, megjelenésünk mégis sikkes, ez a szín mutatja meg igazán mit is imádunk ebben a trendben! 

Lila

A mély lila, amit haladóknak javaslunk: a legmerészebbek szemrebbenés nélkül magukra kapják, hisz már tavaly óta visszatért ez az árnyalat. Az alkalmi szettektől, egészen a nappali, hétköznapi viseletekig mindenhol megtalálható! 

Barna

A feketénél melegebb, a bézsnél kicsit érettebb szín. Stílusban és a praktikumban ez az árnyalat minden kritériumnak megfelel. A barnától egészen a csokoládé árnyalatig, minden esetben finomítja és azonnal mélyebb, stílusos megjelenést biztosít. 

A rózsaszín

Nem meglepő, hogy a rózsaszín szín továbbra is rendkívül kedvelt marad, és az ősz egyik meghatározó árnyalatává válik. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a Barbiecore fukszia már kezd háttérbe szorulni, és inkább a púderes variációk jönnek előtérbe. Az őszi-téli szezonban különösen a kiegészítők terén érvényesül ez az árnyalat. 

Ezüst

Az érdekes és ragyogó fémes színek nem csupán az év végi ünnepi szezonra korlátozódnak. A jelenlegi szezonban az ezüst szín örvendezteti meg a divatkedvelőket. Az elbűvölő ezüst ruhák, kiegészítők és cipők a trendek élvonalában maradnak ebben a szezonban, és lehetővé teszik számunkra, hogy ragyogjunk, bármilyen alkalomról is legyen szó. 

Fekete

Az év második felében a fekete nem csupán egy alapvető árnyalat, hanem egy kifinomult és sokoldalú színként is érvényesül. Időtlen, előnyös és leírhatatlanul sikkes.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3418254291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása