MEGÉRKEZTEK A TANGLE TEEZER ŐSZI ÚJDONSÁGAI!
2023. november 21. írta: persica

MEGÉRKEZTEK A TANGLE TEEZER ŐSZI ÚJDONSÁGAI!

 Compact Styler Teal Matte Chrome  

Az ősz beköszöntével se feledkezzünk meg a tengerpartok és öblök kékeszöld színéről! A Tangle Teezer új kompakt dizájnhajkeféje segít megőrizni a nyár emlékeit és színt visz a szürke hétköznapokba! A rugalmas sörtéknek köszönhetően búcsút inthetsz a fájdalmas fésülködésnek, kialakításából és méretéből adódóan pedig kézitáskában, utazás esetén is könnyen hordozható. Minden hajtípusra alkalmas.  

Naturally Curly Wet Hair Orange & Pink  

A Tangle Teezer Wet Detangling hajkefe a gubancos és göndör hajra lett kifejlesztve. Flexibilis sörtéinek köszönhetően a kifésülés a vizes és nedves hajat sem károsítja, hanem segíti visszanyerni természetes fényét és simaságot kölcsönöz a hajnak. Az új színkombináció nem csak a frizurát, de a kedvünket is feldobja! Kifejezetten hosszú és vastagszálú/göndör hajra ajánlott.  

The Original Fine & Fragile Dark Mauve  

A vékony, töredezett hajtípusra és szőkített hajra kifejlesztett Fine & Fragile hajkefe 30%-kal puhább fogazata kíméletes a törékeny hajjal. Akár száraz, akár vizes hajon, a kíméletesség mellett a Tangle Teezer ezen terméke sem okoz csalódást és nem csak kisimítja és fényessé varázsolja a hajat, de meg is akadályozza a haj további töredezését és szálkásodását. Elengedhetetlen kelléke a mindennapi hajformázásnak!  

The Ultimate Styler Lilac Cloud  

A Tangle Teezer The Ultimate Styler hajkefével senki nem nyúl mellé, bármilyen hajtípusnak és frizura elkészítéséhez biztos megoldás. A sörték elrendezése lehetővé teszi a haj könnyű kifésülését miközben segít kialakítani a kívánt volument és textúrát. Póthajjal való összefésülésnél is makulátlan végeredményt nyújt. Minden hajtípusra alkalmas.  

Wet Detangler Fine & Fragile Marine Teal  

A töredezett haj gyakori hajprobléma, a gyengédfogazatú Wet Detangler azonban csökkentheti a hajvégek töredezését, ezzel segítve az egészséges és hosszú haj elérését. A nedves haj kifejezetten hajlamos a törésre, a Tangle Teezer vizes hajra kifejlesztett kíméletes termékei viszont segítenek minimalizálni a sérüléseket a nedves haj kifésülésekor. A Wet Detangler új színárnyalatai a zuhany alatt is a tenger színeit tükrözi, ideje felidézni a nyári emlékeket!

 @tangleteezerhungary 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9718265541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása