Mäurer & Wirtz: Illatos ajándékötletek karácsonyra
2023. december 07. írta: persica

Mäurer & Wirtz: Illatos ajándékötletek karácsonyra

Illatjavaslatok az ünnepi csillogáshoz: Fedezd fel a karácsony és a szilveszter varázsát!

Az ünnepek mindjárt itt vannak – varázslatokkal és felejthetetlen pillanatokkal teli idő. Az ünnepi időszakra készülve virágos, aromás és elektromos illatokat mutatunk be, melyek egyedi bájjal gazdagítják a karácsonyi és újévi ünnepeket.  

CARE Second Skin, Clean Silk & Energy Boost  

A CARE illatsorozat intenzív illatkompozíciókat kínál, és egyben ötvözi a körkörös és tiszta szépséget a karácsonyfa alatt. A CARE Second Skin tiszta jólét érzését árasztja krémes, púderes jegyekkel. A Clean Silk friss és virágos illatváltozata egy kis tisztasággal és frissességgel ölel körül, míg a CARE Energy Boost élénkítő kurkumával és csípős grapefruittal revitalizáló energialöketet biztosít az ünnepek alatt. 

Betty Barclay Happiness

Az örömmel és boldogsággal teli időre a Betty Barclay Happiness egy gyümölcsös-virágos illatkompozíciót mutat be, amely kiemeli viselői önbizalmát és természetes karizmáját. Ideális társ családi összejövetelekhez és szilveszteri ünnepségekhez. 

s.Oliver Here and Now

Az s.Oliver új illatai emlékeztetnek arra, hogy az ádventi időszakban is éld át az életet minden érzékeddel, és tudatosan érzékeld az apró örömöket és az intenzív pillanatokat. 100%-ban vegán illatpáros aromás összetevők válogatott kombinációjából. 

TABAC Man Gravity

Az elemek ereje a Tabac márkanév, és ezen belül a Tabac Man egyet jelent az érzelmes, elemi erejű illatvilággal. A Tabac Man Gravity az univerzum misztikus vonzerejét tükrözi vissza és minden férfinak átadja ezt a varázst.

4711 Remix Electric Night

A virágos-keleties-gyümölcsös illat karácsonyi és szilveszteri partik meghívására szolgál. Az egyedülálló rúzs-akkorddal a 4711 Remix Electric Night tökéletes zárása minden parti szettnek, és hosszantartó benyomást hagy maga után!

Az összes illat elérhető a Müller-ben és a szakkereskedőknél, valamint a parfümériákban.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr2518282053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása