2024 tavaszának újdonságai a világhírű Olasz márkától:
2024. január 17. írta: persica

2024 tavaszának újdonságai a világhírű Olasz márkától:

Calzedonia, Intimissimi, Intimissimi Uomo, Tezenis, Falconeri

CALZEDONIA

A márka örökzöld leggingsei idén tavasszal élik igazán aranykorukat: vintage hatású velúr változatban, geometrikus mintákkal és kontrasztos színekben lesznek elérhetők. Az új harisnyakollekció jelszavaa nőiesség és az érzékiség. A klasszikus nude, fekete és az új éjkék színek necc, csipke és virágminták formákban elevenednek meg. Fontos szerepet kapnak továbbá a strasszkövek, így például visszatérnek a strasszkövekkel díszített átlátszó fekete harisnyatartók és combfixek is. A Calzedonia 2024-es tavaszi/nyári kollekciója túlmutat a kiegészítőkön a szezon kötelező darabjainak számító szuper fényes kezeslábasaival. Érkezik továbbá egy a rajzfilmfigurák világát felvonultató Disney-kollekció és egy a művészet világának szentelt kapszulakollekció, ami olyan jól ismert remekműveket ábrázol, mint Van Gogh napraforgói, vagy a Mona Lisa.  

INTIMISSIMI

A 2024-es tavaszi/nyári kollekció hihetetlenül nőies fehérneműit, utcai viseletét és hálóruháit a kézműves munka jellemzi, amely mindig is az Intimissimi védjegye volt. Az új kollekcióiban felsorakozik az élénk és a lágyabb árnyalatok széles színpalettája, amely új mintákkal és kifinomult hímzésekkel kiegészülve romantikusan emeli ki a különböző női idomokat. A kollekció nem szűkölködik bralette-ekben, fűzőkben és bodykban sem, amelyeket autentikus fesztiválstílusban, más ruhadarabokkal kombinálható és rétegezhető formában terveztek. A felsőruházati termékek idén is a szezon legkedveltebb anyagösszeállításaival jelentkeznek, bemutatva egy újdonságot, a Fresh Bamboo szálat, amely kimagasló légáteresztőképességű. Új variációkkal érkezik az abszolút „must have” férfi szabású női pizsama, valamint számos hálóruha a szezon legkedveltebb anyagösszeállításaiban: viszkóz, vászon és pamut. 

INTIMISSIMI UOMO

Az Intimissimi Uomo tavaszi/nyári kollekciója ötvözi a klasszikus stílust, a kreativitást és az innovációt. Az új kollekció központi eleme a közkedvelt mintás boxeralsó méghozzá új, élénk és üde színekben. Valentin-nap alkalmából különleges alsókkal is készül a márka, a termékeket leapplikálható puha plüssfigurákkal egészítette ki - játékos jelleget kölcsönözve a kollekciónak. Az új szezon új izgalmas együttműködéseket is tartogat, többek között Asterix és Obelix, Batman, a The Simpsons, valamint Holly és Benji karakterei is megelevenednek a ruhadarabokon. Gondolva a melegebb időre, egyre nagyobb teret kap a vászon, a nyár legkiválóbb választása, ami mandarin és klasszikus gallérral ellátott ingeket, hosszú nadrágokat és rövidnadrágokat hoz majd az üzletek polcaira egyszínű és mintás variációkban. A strandruha-kollekció pedig új, gyorsan száradó anyagokkal bővül, amelyek színes, nyárias mintákkal teszik még élvezhetőbbé a parton töltött időt.  

TEZENIS

Könnyed, kényelmes, romantikus, ugyanakkor energikus: ezek a szavak jellemzik leginkább a Tezenis tavaszi/nyári kollekcióját. A legmenőbb, legújabb trendekkel összhangban készült fiatalos kollekciók bármely hangulathoz tökéletesen illeszkednek, a nap bármely szakában. A fehérnemű kollekciót pasztellszínek, csipkék, fodrok és hímzések teszik különlegessé, valamint az ékszerekkel díszített részletek – váratlan csavarral keltve elegáns hatást. A márka gondolt a kényelmes, pihenéssel töltött délutánokra is, új pizsama kollekciója a piknik életmód trendből merít ihletet: virágok, pöttyös és romantikus akvarell árnyalatok teszik lehetővé, hogy a képzelet egy ideális tóparti randevúra utazzon. A Tezenis strandruhakínálata új anyagokkal egészül ki, mint például a fényes mikroszál, amely páratlan puhaságot garantál. A színes és vibráló nyári megjelenésben a dzsungelminták játszák a főszerepet, de a gyöngyökkel és strasszokkal díszített darabok szintén a legkeresettebb trendek között lesznek, amelyeket viselve garantáltan senki nem marad észrevétlen a parton. 

FALCONERI

A Falconeri 2024-es tavaszi/nyári kollekciója az eklektikus amerikai festőművész, Georgia O' Keeffe életéből merít ihletet, akinek művei a természet sokoldalúságát örökítik meg. A művésznő festményein látható intenzív és élénk színek életre keltik az időtlen, ultrafinom kasmírt, a kollekció igazi magját, amely két új, vékony bordázott fazonnal gazdagodott. Az új árnyalatok a világoskéktől a rózsaszín világán át a legvilágosabb zöldig terjednek, így gazdagítva a kollekciót. Nem hiányoznak az új ultrafine festett kasmír termékek: kasmírral bélelt technikai felsőruházati termékek, trenchcoat, bomberdzseki és szafari dzseki is debütál az újdonságok közt. A meleg időjárás beköszöntével a Falconeri a légáteresztő és hőmérséklet-szabályozó fonalak felé fordul, amelyek a makramé, a bandana csipke és különféle horgolt stílusokban jelenik meg. A lenvászonra most először nyomtat a márka az amerikai művésznő festményeire emlékeztető, virágos hímzéssel is gazdagított makro virágmotívumokat.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5118305371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása