Szia Tesla!
2024. február 07. írta: persica

Szia Tesla!


Bevallom töredelmesen, nem tartozom azon hölgytársaim közé, akik mindenféle elektronikai kütyükért rajonganak, én csak a "normális" síkon mozgolódom ezen a téren... meghagyom ennek a területnek a "szépségét" és izgalmát a szerelés semmihez sem fogható élményével, családunk férfi tagjának!

:)

Most adott egy szuperszónikus Tesla smart PTZ kültéri kamera, amit a garázshoz szeretnénk felszerelni, viszont sziklaszilárdan elhatároztam, hogy az ottani kertrészt a közelgő tavasz folyamán rendbe tesszük, és ha végre itt a jó idő akkor ez a kis hófehér "őrszem" felszerelésre kerül...
Szóval: gyere tavasz, mert sok dolgunk van együtt!

Addig is, nézzük mit tud ez a szuper @teslasmarthu és hátha ti is kedvet kaptok egy ilyen kültéri kamera beszerzéséhez!
PTZ kamera áttörést jelent a modern biztonságtechnika területén.
Fejlett okos funkcióinak köszönhetően teljes mértékben testre szabhatod automatizálhatod és optimalizálhatod otthoni biztonsági rendszeredet úgy, ahogy azt korábban soha nem gondoltad volna. Bármikor ellenőrizheted ingatlanod biztonságát,
Wi-Fi kamera mozgó fejjel a közel 100%-os lefedettségért.

PTZ - pásztázás, dőlés és zoomolás
2K és színes éjjellátó mód
Mozgásérzékelés, követés és hangjelzés

TESLA Smart alkalmazás a még több funkcióért

A TESLA okos biztonsági kamera a TESLA Smart mobilalkalmazás fejlett funkcióival forradalmasítja az otthoni biztonságot. Ez a kombináció korlátlan felügyeletet és ellenőrzést biztosít otthonában. A kamerával tiszta felvételeket láthat, mozgásérzékelő funkcióval. A TESLA Smart alkalmazással pedig beállíthatja saját biztonsági üzemmódjait: azonnali riasztásokat kaphat, és távolról vezérelheti a készüléket. Élvezze az okosotthon magas szintű biztonságát és kényelmét biztonsági megoldásunkkal.

https://www.teslasmart.com/hu/tesla-okos-kuelteri-kamera-ptz

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3818336215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása