Ha február, akkor Valentin-nap!
2024. február 13. írta: persica

Ha február, akkor Valentin-nap!

Cipőtippek februárra

Akár szingliként töltöd az estét a barátokkal, akár a pároddal szervezel romantikus randevút, a DEICHMANN üzleteiben és Online Shopjában bármilyen programra megtalálhatod a tökéletes cipőt.

A DEICHMANN azonban nemcsak a szerelmesek ünnepén vár izgalmas darabokkal, a sneakerek és sportcipők szerelmesei trendi Puma cipőkben lelhetnek új társra. Kicsik és nagyok egyaránt Puma lábbelikbe bújhatnak, női, férfi és gyermekcipők széles választékából válogathat az egész család.

Inspiráció nőknek, Valentin-napra:

Hetek óta tervezgeted, hogy mit veszel fel a randitokra?

A DEICHMANN kínálatában biztosan megta[1]lálod a programhoz és a helyszínhez illő cipőt és táskát, amivel megkoronázhatod az outfitedet. Elegáns étterembe, bárba vagy színházba válassz magassarkút: egy vadító piros vagy egy szexi rózsaszín tűsarkú adja magát a szerelmesek napján, de egy klasszikus fekete vagy nude színű, de akár egy extravagáns, fémes színű magassarkú cipő is kitűnő választás! Csinos kézitáskákkal és válltáskákkal társíthatod őket. Ha kötetlenebb randi van tervben, nyugodtan bújj egy kényelmes csizmába vagy egy csajos színű sneakerbe, és csak élvezd a közös pillanatokat! Persze akkor sem kell otthon maradnod, ha jelenleg szingli vagy, szervezzetek egy kiöltözős vagy egy laza csajos programot, hiszen február 14. most „kispéntekre” esik!

Inspiráció férfiaknak? Valentin-napra:

Kedves urak, ti készen álltok a Valentin-napra?

A program leszervezve, a meglepetés becsomagolva, az ing kivasalva, már csak egy új cipő hiányzik, amelyben megünnepelhetitek a kedvesetekkel a szerelmeteket? A DEICHMANN-ban ti is divatos lábellik közül válogathattok. Az alkalmi fűzős cipők és a vagány sneakerek széles választékából mindenki megtalálhatja a stílusához és a programhoz illő darabot

Kezdődik a sneaker-szezon!

Ha te is vártad már, hogy újra sneakert húzhass, akkor biztosan örülsz a februári enyhe időjárásnak. Ezen nem is csodálkozunk, hiszen a sneaker tényleg egy jolly joker: sportos outfithez, farmerhez, szoknyához is remekül passzol – és persze ultra kényelmes, egész nap bírod benne a pörgést!

A DEICHMANN kínálatában PUMA sneakerek várják, hogy beléjük szeress. A teljesen fehér vagy az ízléses színkombinációjú modellek között biztosan te is megtalálod az igazit. A márka fanjainak van egy további jó hírünk: nemcsak PUMA cipőkkel, hanem táskákkal és baseball sapkákkal tehetitek teljessé a look-ot

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5918344923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása