Óvd a bőrödet Eredeti Aloe Vera SPF50 napozó krémmel
2024. március 05. írta: persica

Óvd a bőrödet Eredeti Aloe Vera SPF50 napozó krémmel

Az Eredeti Aloe Vera napozó krém egy 50 faktoros, erős fényvédelmet biztosító vízálló formula Aloe Verával, panthenollal, E-vitaminnal és hialuronsavval a család minden tagja számára, beleértve az érzékeny bőrű felnőtteket és gyermekeket is, 3 éves kor felett. Védi a bőrt a napsugarak UVA, UVB és szabadgyök-képző káros hatásaival szemben, ezáltal csökkentve a káros bőrelváltozások kialakulásának kockázatát. Klinikailag tesztelt. Hidratáló, regeneráló és antioxidáns összetevői segítenek megelőzni a bőr idő előtti öregedését. Könnyen alkalmazható, gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzetet. Nem tartalmaz ásványi és szilikon olajokat, parabént, allergén illatanyagot és színezéket.

Miért válaszd Eredeti Aloe Vera SPF50 napozó krémet?

Gyorsan beszívódik, nem hagy fehér nyomot a bőrön, nincs zsíros érzet

Véd az UVB- és UVA-sugárzástól

Rendszeres használata segít megelőzni a bőr idő előtti öregedését

Bőrápoló Aloe Vera, E-vitamin és panthenol tartalma hozzájárulnak a bőr megfelelő hidratáltságának fenntartásához

Minden bőrtípusra ajánlott

Hatóanyagok:

Aloe Vera: Bőrnyugtató, hidratáló és regeneráló hatású, a bőrt érezhetően simává és selymessé teszi. Bőrfelszíni hámsérülésnél védi a bőrt a kiszáradástól, értékes tápanyagokkal látja el a regenerációra szoruló bőrt, elősegítve ezzel a természetes védőréteg mielőbbi helyreállítását

Panthenol: (B5 provitamin) az egyik legbizonyítottabb nyugtató, hidratáló és védőrétegerősítő összetevő. Jól ismert a sebgyógyító és bőrregeneráló hatása is.

Hialuronsav: fokozza a bőr természetes vízmegtartó képességét, teltebbé, puhábbá és rugalmasabbá teszi a bőrt. Támogatja a bőrregenerációt: erősíti a bőr természetes védőrétegét, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású

E-vitamin: az egészséges bőr természetes összetevője, és a második legelterjedtebb antioxidáns a C-vitamin mögött. Jelentős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, segít a bőr védőrétegének fenntartásában.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9618380277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása