Aludj jól, ébredj frissen!
2024. április 01. írta: persica

Aludj jól, ébredj frissen!

LUSH : A nyugodt éjszakákért

Tudtad, hogy a szaglásunk szorosan összefügg a memóriánkkal, és nagy hatással lehet a hangulatunkra, az energiaszintünkre és még megannyi másra is? 

A nyugtató, pihentető levendulaillat segíthet az esti lecsendesedésben, a kirobbanóan friss illatok, például a grépfrút vagy a citrom pedig hozzájárulhatnak, hogy reggel lendületesen és motiváltan induljon a napod.
Fedezd fel hát napindító és pihentető bestsellereinket, és találd meg a számodra tökéletes szépségápolási rutint, amely napkeltétől napnyugtáig elkísér majd!

Nincs is jobb egy pihentető éjszakánál és a minőségi alvásnál – amit elméletben sokkal egyszerűbb megvalósítani, mint a gyakorlatban.

De szerencsére mindenre van megoldásunk, vagy legalább is eszközeink, melyek segítségével közelebb juthatsz hozzá! Ha éjszakánként álmatlanul forgolódsz, a levendula segíthet kikapcsolni az agyad lefekvés előtt. Virága ugyanis tele van a linalol nevű vegyülettel, mely nyugtató hatással van az idegrendszerre.

Bio levendulaolajunkat a virágzó Lavandula angustifolia virágának csúcsaiból vízgőzdesztillációval nyerjük ki, melyet a Lush egy tanúsítvánnyal rendelkező bulgáriai lepárlótól szerez be. Ők minden lépésüknél figyelembe veszik a növény- és állatvilág harmóniáját, és ügyelnek a biodiverzitás megőrzésére.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1218380359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása