Új helyre költözött a CCC üzlete az Aréna Mallban
2024. május 25. írta: persica

Új helyre költözött a CCC üzlete az Aréna Mallban

A bevásárlóközpont földszinti, frekventáltabb pontján modern dizájnnal és kibővült árukészlettel várja a vásárlókat.  

A népszerű cipőüzlet a bevásárlóközponton belül új helyre, az Aréna Mall földszintjére költözött. Modern üzlettér, nagy méret-, szín-, és modellválaszték várja a CCC régi és új vásárlóit a budapesti Aréna Mallban. Az átköltözéssel egyidőben megújult az üzlet is: az üzlettér egyedi és minden vásárlói igényt kielégítő környezetet kapott - a teljes enteriőr a CCC legfrissebb dizájnját tükrözi.  

Az üzlet vevőbarát szolgáltatásokkal is bővült; a webshop termékei néhány kattintással az üzletben található KIOSK elektronikus terminálon keresztül is megrendelhetők, a Click & Collect szolgáltatás segítségével pedig a vásárlók otthonuk kényelméből rendelhetnek az online boltból, melyet szállítási díj nélkül átvehetnek a CCC üzletben.  

A CCC megújult üzletében a sport, az utcai, a bőr és a közkedvelt alkalmi cipők kínálata szintén bővült: a Nine West New York, a Mexx, a Badura, a Gino Rossi és a HUNTER márkák termékeivel könnyű lesz megalkotni a tökéletes nyári szettet. A lábbelik mellett táskák is hatalmas választékban várják az Aréna Mall vásárlóit. 

A CCC üzletbe látogatók az újranyitást követően 20% kedvezménnyel vásárolhatnak táskát, bőröndöt vagy hátizsákot egy pár cipő vásárlása esetén. Az Aréna Mall-i CCC üzlet hétfőtől szombatig 10:00 és 21:00 óra között, míg vasárnap 10:00 és 19:00 óra között várja a cipők és kiegészítők szerelmeseit.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8418423697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása