Multifunkció csodák nyárra
2024. július 04. írta: persica

Multifunkció csodák nyárra

Multifunkciós csodák A szépség az egyszerűségben rejlik! Csukd be a szemed, képzelj el egy ideális világot, amelyben felkelsz és egy pillanat alatt nagyszerűen nézel ki, anélkül, hogy hosszú időt kellene a tükör előtt töltened. Képzeld el, hogy este, közvetlenül a smink eltávolítása után, bőröd gyönyörű és ragyogó lesz. Képzeld el, hogy egyetlen termék segítségével pillanatok alatt tökéletes trendi megjelenést varázsolhatsz magadnak. Végül képzeld el, hogy ezek a megoldások már elérhetőek... Könnyítsd meg az életedet és búcsúzz el a túlzsúfolt polcoktól, amelyek tele vannnak fel haszontalan termékekkel. Smink, nappali arckrém és napozókrém helyett használd a csodás CC fluid arcápolót. Ápold a bőröd tisztítás közben az új generációs micellás vizekkel és varázsold ragyogová arcbőröd!

Mi a ragyogó arcbőr titka? Egységes bőrtónus! Ki mondta, hogy nem kaphatsz meg mindent, amit szeretnél? Az új NIVEA Luminous630® Pigmentfoltok Elleni CC Fluid-dal ez a régi közhely kétségtelenül a múlté. Ez a multifunkciós termék egy igazi kincs, mely három előnyét ragyogóan ötvözi: természetes módon egységesíti a bőrtónust és azonnal ELFEDI a sötét foltokat és tökéletlenségeket, sejtszinten KEZELI, azaz csökkenti a sötét foltokat és megbízhatóan VÉDI a bőrt az újak képződésétől.

Hogyan lehetséges mindez? Titka a hatóanyagok kiegyensúlyozott kombinációjában rejlik: • Innovatív technológiával mikrokapszulázott színpigmentek, amelyek a bőrön eloszlatva kiegyenlítik a bőrtónust és elfedik az egyenetlenségeket. • A szabadalmaztatott Luminous630® hatóanyag sejtszinten fejti ki hatását, ahol egyensúlyba hozza a melanintermelést, hatékonyan csökkenti a sötét foltokat és megakadályozza az újak kialakulását. • A magas, 30-as fényvédőfaktorral védi a bőrt a további sötét foltok kialakulásától és a napfény hatására bekövetkező korai öregedéstől. • A hialuronsav aktiválja a bőrsejteket, hogy saját hialuronsavat termeljenek, így támogatva ezek hidratálását. Ennek az áttörő technológiának a hatékonysága klinikailag igazolt és akár már 2 hét elteltével látható eredményeket fogsz érzékelni (rendszeres napi használat mellett)! Könnyed, egyszerűen eloszlatható textúrájának köszönhetően az új NIVEA CC Fluid-nak még a felvitele is igazi kényeztetés! 3 árnyalat érhető el, így még kiválaszthatod a bőröd ányalatához leginkáb illő variánst. A természetes, egységes és ragyogó bőr elérése még soha nem volt ilyen egyszerű! Többé már nem kell időt vesztegetned különböző termékek kombinálásával és rétegezésével, hiszen az új NIVEA Luminous630® Pigmentfoltok Elleni CC Fluid-ban mindent megtalálsz: nappali krémet, fényvédőt és sminket.

Újdonság: NIVEA Luminous630® Pigmentfoltok Elleni CC Fluid

Micellás víz:

A arctisztítás új dimenziója Ismerős az érzés, miután a smink alapos eltávolítása és az arcbőr esti tisztítása után fakónak és élettelennek tűnik az arcod? Ez nem csak a Te benyomásod! Az egész napos fáradtság, a stressz, a szmog és a felgyülemlett szennyeződés jól ápolt bőr esetében is olyan nyomokat hagy maga után, amelyek befolyásolják a megjelenést és a vitalitást. Viszont tudtad, hogy tisztítás közben is ápolhatod a bőrödet? A NIVEA új micellás vizei aminosav-komplexet tartalmaznak, amely kifejezetten kíméletes a bőrhöz, ugyanakkor dörzsölésmentesen, megbízhatóan távolítják el a smink és a szennyeződések akár 100%-át, amelyek a nap folyamán megragadtak az arcodon. Különleges képességük az egyedi összetételben rejlik, mely 5%-ban tartalmaz bőrápoló szérumot. Ez új szintre emeli az arctisztítást, amellyel a arcápolás új dimenziója nyílik meg előtted. A bőrt ragyogóvá tévő NIVEA Skin Glow Micellás Víz 5%-os C- és E-vitamin szérummal igazi dopping a bőröd számára! Kétfázisú összetétele gyengéden távolítja el még a vízálló sminket is és dörzsölésmentesen, tökéletesen tisztítja a bőrt. Ugyanakkor ápolja, energiával tölti fel azt és már a tisztítás során is bizonyítottan ragyogóbbá teszi a bőrt. Felejtsd el a fakó bőrt a smink eltávolítása után és élvezd a természetesen ragyogó és káprázatos bőrt smink nélkül is! A NIVEA Regeneráló Micellás Víz 5%-os, szkvalánnal és panthenollal dúsított szérumot tartalmaz. A kétfázisú összetétel a tökéletes sminkeltávolítás és a dörzsölésmentes gyengéd tisztítás mellett a bőr védőrétegét is kezeli és helyreállítja. A szkvalán nyugtatja és táplálja a száraz és irritált bőrt, míg a panthenol hatékonyan hidratálja és regenerálja azt. Ez a hatékony kombináció tökéletesen kipihent és regenerált bőrt biztosít az éjszaka folyamán, amely reggel mosolyt csal az arcodra.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4518450963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása