Ingyenes anyajegyszűrés az Eucerin támogatásával az EFOTT Fesztiválon is
2024. július 11. írta: persica

Ingyenes anyajegyszűrés az Eucerin támogatásával az EFOTT Fesztiválon is

Keresd az Eucerin standját és vegyél részt bőrgyógyászaink szűrővizsgálatain!

A tudatos bőrápolás egyik alapja a megfelelő fényvédelem, amely nem csupán egy szuper anti-aging lépés, hanem nagyon fontos egészségtudatos döntés is. Arcunk és testünk bőrének fényvédelmére is fokozott figyelmet kell fordítanunk, főként nyáron, amikor lengébben öltözködünk. Az UV-sugarakkal a vízparton túl a hétköznapokban, szabadtéren, koncert és fesztivál közben is találkozunk, így ilyenkor se feledkezzünk meg a fényvédelemről! Az Eucerin tavaszi ingyenes anyajegyszűrő kampányában 35 budapesti bőrgyógyásznál közel 400 fő vett részt, 10%-ukat pedig további vizsgálatokra irányították. A díjtalan szűrővizsgálatokra a House Piknik után most az EFOTT Fesztiválon is lehetőség nyílik az Eucerin jóvoltából.

Idén nyáron még egy alkalommal lesz lehetőséged díjmentes melanómaszűrésre, hiszen az Eucerin orvosi csapata július 10-14. között kitelepül a sukorói EFOTT fesztiválra is!  Mindössze annyit kell tenned, hogy eljössz az eseményre, megkeresed az Eucerin sátrát és regisztrálsz online a helyszíni vizsgálatra.

A bőrgyógyászok által végzett szűrés gyors és fájdalommentes. Egy speciális eszközzel, az úgynevezett dermatoszkóppal vizsgálják az anyajegyeket, amely egy tízszeres nagyítást biztosító, bőrre helyezett mikroszkóp. A vizsgálat során a bőrgyógyász alaposan átvizsgálja az egész test felületét; a hajas fejbőrt, a nyakat és tenyereket is.

Gyere el és találkozz az Eucerin csapatával az EFOTT-on is! A kitelepülésen az anyajegyszűrés mellett egyéb meglepetésekkel is várunk! Kövesd a márka Instagram-oldalát, az @eucerinhu-t, ahol a bőrápolási tanácsok mellett minden infót megtudhatsz az ingyenes anyajegyszűrésről!

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3018454955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása