Az új, elektromos Ford Capri: A legenda visszatért
2024. július 12. írta: persica

Az új, elektromos Ford Capri: A legenda visszatért

Tisztelgés a múltunk előtt, és fontos lépés a jövőnk felé. Egy autó, amit csakis a Ford építhetett meg. A legenda visszatért.

Az egyedi kupé-SUV formatervben tovább él a kultikus modell szelleme.

Káprázatos karosszériaszínek, köztük a Vivid Yellow és a Blue My Mind.

A luxuskivitelű utastér egyszerre érződik minimalistának és digitálisnak, a lágy tapintású anyagaival és formatervezett első üléseivel.

A bőséges kényelmi alapfelszereltségben olyan tételek szerepelnek, mint a kulcs nélküli nyitás és indítás, a fűthető első ülések és kormánykerék, a kétzónás klímavezérlés és a vezetőülés memória[1]és masszázsfunkciója

Az újszerű SYNC Move1 rendszer 14,6 colos központi érintőképernyője fel-le mozgatható, így mindenki ízlése szerint beállíthatja a kijelző ideális helyzetét. Az okostelefonok egyszerűen integrálhatók a vezeték nélküli Android Auto és Apple CarPlay 2 rendszereken keresztül. A vezeték nélküli telefontöltő 3 szintén alapfelszereltség

Ilyen az ideális utazóautó: akár 572 literes poggyásztér, 4 összehajtható csomagtérpadló, 17 literes MegaConsole tároló az első könyéktámasz alatt, és My Private Locker rejtett, zárható rekesz

12 ultrahangos érzékelő, 5 kamera és 3 radar segíti a fejlett vezetéstámogató technológiák működését, amelyek listáján többek közt a sávváltó asszisztens 5 és az ajtónyitásra figyelmeztetés 5 is megtalálható.

A megnövelt kapacitású akkumulátorral szerelt, hátsókerékhajtású Capri akár 627 km-t 6 képes megtenni egyetlen töltéssel. A megnövelt kapacitású akkumulátorral szerelt, összkerékhajtású Capri körülbelül 26 perc alatt 7 tölthető fel 10-ről 80 százalékra egy 185 kW-os egyenáramú gyorstöltővel.

Akár 340 lóerős 8 teljesítmény, ami mindössze 5,3 másodperc alatt gyorsítja az autót 0-100 km/órára nélküli nyitás és indítás, a fűthető első ülések és kormánykerék, a kétzónás klímavezérlés és a vezetőülés memória és masszázsfunkciója.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr8618454963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása