Illatosítsd meg a nyarad!
2024. augusztus 10. írta: persica

Illatosítsd meg a nyarad!

Akár gyümölcsökre, akár egy kis fanyar frissességre vágysz, fújd magadra a kívánt hangulatot hat limitált kiadású testpermettel. 

Egy hűsítő barackos pohárdesszert egy forró nyári napon? Bedobozoltuk! A lédús buku találkozása a citrusokkal és a gazdag, selymes illatjegyekkel egy gyümölcsös aromában. 

Grape Soda Testpermet

Csillapítsd a hőséget egy frissítő fújásnyi sziruposan édes szőlőillattal! Idézd fel a legforróbb nyári napokat, amikor csak egy nagy pohár jéghideg, ínycsiklandóan pezsgő üdítő volt képes megvédeni a trópusi páratartalomtól. 

Peaches Testpermet

Egy hűsítő barackos pohárdesszert egy forró nyári napon? Bedobozoltuk! A lédús buku találkozása a citrusokkal és a gazdag, selymes illatjegyekkel egy gyümölcsös aromában. 

Sticky Dates Testpermet

A benzoégyanta és a szantálfa selymes illata már a megjelenésekor legendává vált, és most is garantáltan elolvadsz tőle! Kényeztető és ínycsiklandó, tele datolyával. Különösen, ha a hasonlóan ellenállhatatlan Sticky Dates tüsfürdővel együtt használod.

Lemony Flutter Testpermet

Ha egy kicsit savanyú a napod, ez az édesen citromos testpermet azonnal feldobja a hangulatod a bársonyvirág, a kubeba és a perzsa lime olajainak tripla dózisával. 

Passion Testpermet

Egy imádnivaló illat. Ez a fényűzően krémes aroma tele van édes, gyümölcsös illatjegyekkel, melyek garantáltan feldobják a hangulatod. Élvezd a frissítő bogyós gyümölcsök felemelő hatását.

Space Girl Testpermet

Sok-sok időt és szakértelmet igényel egy közkedvelt cukorkaillatú fürdőbomba testpermetté alakítása (mondhatjuk, hogy ez a mi rakétatudományunk), de sikerült! Ez a ragyogó grépfrútos csoda csak úgy táncol a bőrödön és pezseg a levegőben. Friss, játékos, ínycsiklandó.

Psszt, jöhet egy kis csemege?

A 2024-es nyár slágere az önmagunk megjutalmazásának fontosságát hirdető “little treats” kultúra, melynek jegyében a Lush most összegyűjtötte kedvenc, finomságokra épülő bőrápolási tippjeit, melyekre az igazán édesszájúaknak sem lehet panasza. 

Karamellás latte, mentás csoki, bogyós gyümölcsös piskóta vagy épp frissítő citrusok? Bemutatunk négy elbűvölően ennivaló rutint, hogy megtaláld új kedvenc illatprofilod!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1618465205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása