Langé Paris
2024. augusztus 13. írta: persica

Langé Paris

A francia nőket világszerte irigylik eleganciájuk, jó ízlésük, örök fiatalságot sugárzó kifinomultságuk és természetességük miatt. Az biztos, hogy van mit ellesnünk tőlük.  A természetességre egyre több területen figyelünk oda, fontosak a természetes alapanyagok, készítmények.

Nincs ez másképp a szépségápolás területén sem, ahol nagyon sokan keresik a természetes kozmetikumokat. Azzal, hogy milyen egészségkárosító anyagok vannak jelen a napi használatban lévő termékeknél, nem mindenki van tisztában. Pedig ott vannak a dezodorokban, a fogkrémben, az arckrémben, a tusfürdőben, a habfürdőben és még sorolhatnám.

Az egészséges életmód térnyerésével párhuzamosan növekszik a kereslet a természetes hatóanyagokkal készített kozmetikumok iránt. A szintetikus, vegyileg formulázott, nem természetes kozmetikai összetevők felett lejárt az idő, de szerencsére van megbízható alternatíva az olcsó tömegtermékek helyettesítésére. A szintetikus összetevőket tartalmazó kozmetikumokkal az egyik gyakori probléma, hogy eltömítik a pórusokat, aminek hatására a bőr egészsége romlik. Természetes alapú kozmetikumok használata esetén azonban nincs ilyen probléma. A bőr egészségét tekintve fontos folyamat a bőr megújulása. A természetes alapú kozmetikumok ezt a természetes bőr megújulási folyamatot segítik elő.  

A Langé mindamellett, hogy egy prémium márka, a  földünket megóvó kozmetikát kínál. Összeegyezteti a hagyományt és a modernitást azáltal, hogy hatóanyagai révén ötvözi a természetes kivonatok erejét és a biotechnológiai innovációk legújabb generációját.

Támogatja a megújuló erőforrások, a biológiailag lebomló nyersanyagok és az ellenőrzött gyártási folyamatok használatát. Természetesen állatkísérleteket sem végeznek. 

A márka 2006-os megalakulása óta minden nap a fenntartható fejlődés érdekében cselekszik és termékeihez természetes vagy természetes eredetű kivonatokat használ, amelyek képesek felvenni a versenyt a szintetikus kémiai anyagokkal és az egyre kifinomultabb molekulákkal szemben.

Az emberek olyan termékeket keresnek, melyek hidratálnak, feltöltenek, antioxidánsokkal és regeneráló hatóanyagokkal látják el a bőrt, halványítják a pigmentfoltokat, csökkentik a ráncok mélységét.

A Langé éppen ezért több, mint 10 termékcsaládot állított össze korra, nemre, bőrtípusra, bőrhibákra fókuszálva.

Ezek természetes növényi hatóanyagaikkal kíméletesen tisztítják, ápolják, regenerálják a bőrt. Fontos tudni, hogy nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, egészségre káros tartósítószereket. Természetes illatanyagokat használnak a svájci Firmenichtől, mely a világ első számú gyártója.

A Langé termékei eltérnek a boltban kapható társaiktól, Utóbbi jobban habzik, illatosabb, hosszabban tart, azonnal hat, de bekerülnek a testedbe olyan alapanyagok, amelyeknek semmi keresnivalójuk ott. Ezzel szemben a  természetes alapanyagok nem hagynak a bőrödön olajos érzést, talán lassabban hatnak, de akkor igazán jól hatnak. 

A Langé termékek összetevői között szerepelnek a hidegen sajtolt, teljes értékű növényi olajok, gyógynövényes és virágvizek, természetes emulgeátorok, vitaminok. A gyógynövényeket egy saját 2 hektáros vidéki birtokon termesztik és saját, Saint Jean de Braye-i telephelyén hozza létre és fejleszti bőrápoló termékeit, a világ vezető parfüm- és kozmetikai know-how központjában, a Cosmetic Valley szívében, mely helyet ad többek között a Dior, Guerlain, Hermes, Sisley vagy Shiseido világmárkáknak is.

Jelenleg a világon 15 országban kapható, Amerika, Nyugat Európa több országa és a legnagyobb az ázsiai piac., ahol saját Langé kozmetikai szalonok és 30 Langé SPA is működik.

A Langé élen jár az anti-aging kozmatikumok fejlesztésében. A tudatos bőrápolás egyre ismertebb dolog, és így az is, hogy egy bőrápolót elsősorban az összetevői alapján érdemes megítélni. Ha pedig anti-agingről van szó, akkor kiemelten fontos, hogy az olyan összetevőket tartalmazzon, amik tényleg hatásosan veszik fel a harcot a bőröregedés látható jeleivel, vagyis a ráncokkal, pigmentfoltokkal, fakó, fényét és feszességét vesztett bőrképpel. Az arcápolásra érdemes úgy tekinteni, mint az egészséges táplálkozásra. Minél több, a bőr számára hasznos összetevőt juttatsz a bőrödbe, annál egészségesebben és fiatalosabban fog működni. Azonban azt fontos kiemelni, hogy az anti-aging nem ránctalanítást, nem botox-hatást jelent, és nem is ígéri ezeket. Ez inkább egy arcápolási szemlélet, ami összetevők összehangolt munkájával segít a bőrödet a lehető legegészségesebben és így a legfiatalosabban tartani.

Az anti-aging arcápolást nem érdemes a negyvenes éveink utánra száműzni, sokkal szebb, látványosabb eredményeket érhetünk el, ha már huszonévesen tudatosan ápoljuk bőrünket, és odafigyelünk életvitelünkre is. Soha ne azt várjuk el a krémektől, hogy este felkenve reggel 10 évvel fiatalabban ébredünk fel. A ránctalanító, bőrmegújító hatásuk csak akkor tud kiteljesedni a kozmetikai készítményeknek, ha tudatosan felépített rutin keretében, időben elkezdjük alkalmazni a megfelelő hatóanyag tartalmú készítményeket, és figyelünk bőrünk és szervezetünk egészségére és életmódunk is megfelelő. 

2008-ban a MAISON LANGÉ piacra dobta az ANTI-AGING LUXURY termékcsaládot, melynek jellemzői, hogy a bőr öregedésének megelőzésére nagyon magas koncentrációban tartalmaznak csúcstechnológiás hidratáló és antioxidáns összetevőket. Ez a család azóta többel is bővült és folyamatosan fejlesztik azokat, de egyben közösek, minden termék célja a hidratálás, a védelem és a bőr optimális működésének fenntartása. 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5818483233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása