BALDESSARINI Bella Lilac Diamond
2024. augusztus 15. írta: persica

BALDESSARINI Bella Lilac Diamond

Az elbűvölő nőiesség intenzív illata

Baldessarini Bella Lilac Diamond magabiztosságot sugároz, és mágikus aurájával mindenkit elbűvöl: ez az illat a ragyogó nőiességet ragadja meg, amely az időtlen elegancia inspiráló megjelenését testesíti meg. Az új, virágos-orientális-gyümölcsös illat bővíti a „Bella Italia” vonal lenyűgöző illatgyűjteményét, és csábító módon egészíti ki a Bella és Bella Absolu már meglévő, lenyűgöző aromáit. Az Eau de Parfum 2024 szeptemberétől lesz kapható az üzletekben.  

Egy különleges, vonzó illat

A Bella Lilac Diamond egy gyümölcsös, édes fejillattal nyit, amely modern karaktert ad az illatnak. Illatos ibolya elegáns, púderes jegye kíséri – akár a csábító vörös rúzs eleganciája. A magnólia, a jázmin és a rózsa virágcsokor lehetővé teszi a szívjegyek ragyogását, mely egyszerre pompás és finom. Az alapjegyet érzéki vanília és puha fás jegyek teszik teljessé, amelyek csábító és hosszan tartó nőies illatot hagynak az éjszakai levegőben.  

Fejjegy: mangó, málna, ibolya  

Szívjegy: jázmin, magnólia, rózsa

Alapjegy: vanília, barna cukor, fás jegyek, virágos – gyümölcsös – ámbrás 

Egy dizájn a nagy belépőhöz

A Bella Lilac Diamond igazi megjelenést kölcsönöz viselőjének: a finom lila színű, elbűvölő üvegpalackot gyémánt alakú kupak koronázza meg, és nem csak kecsességet sugároz, hanem tökéletesen harmonizál a nőies és ellenállhatatlan illattal. A szín a női jelenlét minden árnyalatában megtestesíti a csillogást – egy kis titokzatos aurával párosítva. A Bella Lilac Diamond felirat fémesen csillog, és kiemelkedik a csillogó felületen. Egy elbűvölő dizájn, amely otthon is szemet gyönyörködtető lesz!

 

Baldessarini – egy prémium márka 1993 óta

A kompromisszumok nélküli minőséget és az időtlen eleganciát képviseli: A Baldessarini prémium márkát Werner Baldessarini, a Hugo Boss egykori főtervezője alapította, akinek divatmárkája ma is ismert stílusáról, magabiztosságáról és hitelességéről. Pályafutása csúcsán visszavonult, és tudatosan az idő luxustényezője mellett döntött. Azóta annak szenteli magát, amit szeret: az illatkompozícióknak és a hozzájuk kapcsolódó dizájnoknak saját neve alatt. Ezek mindig is kiváló minőségű és időtálló illatok voltak a férfiak számára. 2021 óta a nők is élvezhetik luxuskompozícióit. A Bella nagy sikerét egy évvel később követte az intenzív illatváltozat, a Bella Absolu és a férfi illat megfelelője, az Uomo. A Baldessarini Bella Lilac Diamond immáron a harmadik női illat, mely egy pazar kompozíció a felejthetetlen, elegáns megjelenésért.  

A Baldessarini Bella Lilac Diamond 2024 szeptemberétől elérhető lesz a szaküzletekben, online, valamint a kijelölt áruházakban és bevásárlóközpontokban. 

 www.baldessarini-fragrances.com 

@baldessarini_fragrances

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9418483255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása