Bőrápolás, francia módra
2024. augusztus 20. írta: persica

Bőrápolás, francia módra

Aurélie Payen, az Emily Párizsban sminkmestere elárulja a titkot

Ha te is kiszúrtad a LUNA™ 4 mini-t Emily Cooper pipere polcán az Emily Párizsban legújabb évadjának előzetesében, akkor már tudhatod, hogy a hibátlan ‘franciás porcelánbőr’ titka a tiszta és gondosan ápolt arcbőr.

A bőrápolás alapvető fontosságú - Aurélie Payen, a sikersorozat sminkmestere, egyben a FOREO márkanagykövete nem csak ismeri, de el is árulja a titkot, amitől Lily Collins és a többi szereplő arcbőre tökéletesnek tűnik. Ha Emily Cooperhez hasonlóan szeretnél te is tündökölni, akkor szerencséd van: a FOREO teljes bőrápolási útmutatóját, illetve Aurélie Payen francia sminkmester trükkjeit otthonod kényelmében is bevetheted!

Aurélie Payen a forgatásokon használt bőrápolási trükkjeiből nem hiányozhat a hírességek kedvenc arctisztító készüléke: Egyszerű szépségápolási rutint alakítottam ki a forgatások idejére, amivel a bőr egészségét is megőrizhetjük! A LUNA™ 4 mindennapi használata megváltoztatta az életemet! Nincs szükség állandó hámlasztásra, mert a LUNA™ 4 már önmagában is alaposan tisztít és kétszeresen hatékony sminklemosóként működik. Most már minden színésznek van saját készüléke és biztatom őket, hogy naponta használják is.”  

LUNA™ 4 a T-Sonic™ pulzációk és a rendkívül puha szilikonsörték révén nemcsak hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, hanem serkenti a vérkeringést és a kollagéntermelést, elősegíti a nyirokkeringést, csökkenti a puffadást, és javítja az ápoló termékek felszívódását. Ez az ikonikus tisztítókefe klinikailag bizonyítottan eltávolítja a szennyeződések, a felesleges faggyú és a sminkmaradványok 99%-át.  

“Miután alaposan megtisztítottam a bőrt a szennyeződésektől, az UFO™ 3-mal a bőr igényeinek megfelelő kezelést végzek, hogy tökéletesen előkészítsem a sminkeléshez. Imádom a Bolgár rózsás UFO™ Aktivált Maszkot mert rendkívül kellemes és selymes érzetet hagy maga után a bőrön.” – teszi hozzá Aurélie Payen. 

A hagyományos hidratáló krémekkel és maszkokkal ellentétben UFO™ 3 Hyper-Infusion technológiája hosszan tartó hidratálást biztosít, ami segíti a nedvesség és a maszk összetevőinek mélyebb felszívódását a bőrbe. Klinikailag igazolt, hogy mindössze 2 perc alatt 126%-kal növeli a bőr hidratáltságát, és 5 különböző öregedésgátló kezelés segítségével csökkenti a ráncok megjelenését.

A sminkelés előtti bőrápolási rutin következő lépéseként Aurélie Payen a BEAR™ 2 go mikroáramos arcfeszesítő készüléket alkalmazza az Emily Párizsban szereplőin: “A reggeli fáradtság jelei ellen nincs jobb megoldás, mint a BEAR™ 2 go, amely frissességet és természetes tónust ad a bőrnek. A BEAR™ 2 go-val elfelejthetjük a botoxot - ez a készülék önmagában is olyan hatékony!”

A BEAR™ 2 go a piacon kapható legerősebb mikroáramos készülék utazásra alkalmas változata, amely simítja, feszesíti és megemeli az arcbőrt - így a bőrápolási rutin kihagyhatatlan része. A kompakt és könnyű készülék klinikailag bizonyítottan jelentősen javítja a ráncok és a megereszkedett bőr megjelenését mindössze egy hét alatt.  

A fáradt, duzzadt szemek azonnali felfrissítéséhez Aurélie az IRIS™ Hidratáló Hidrogél Szemmaszkot használja, amely vízpótló és frissítő luxuskezelést biztosít a szem alatti területen. Ezek a hűsítő és nyugtató hidrogél tapaszok prémium összetevőkkel segítenek láthatóan csökkenteni a szem alatti sötét karikákat és táskákat, valamint kisimítják és feszesítik a szem körüli finom bőrt. 

A sztársminkes a szemmaszk hatékonyságát az IRIS™ 2 szemmasszírozóval kombinálva fokozza, amelyet az Ázsiában használatos ősi akupresszúrás technikák ihlettek, és a nyirokelvezetés elvén működik. Nem invazív módon oldja a szemkörüli arcizmok feszültségét, és klinikailag bizonyított eredményeket nyújt a sötét karikák, a finom vonalak és az öregedés látható jeleinek csökkentésében.

“Minden sminkelés előtt használom az IRIS™ Hidratáló Hidrogél Szemmaszkot, kombinálva az IRIS 2-vel, amely gyengéden masszírozza és élénkíti a szemkörnyéket.” – mondja Aurélie Payen, majd hozzáteszi: Ha egy színész arcán pattanás jelenik meg, akkor az ESPADA 2 plus kék LED terápiáját alkalmazom, hogy csökkentsem a bőrpírt és a pórusok méretét.”  

Az ESPADA 2 plus klinikailag bizonyítottan kezeli és gyógyítja az aknés bőrt, közvetlenül a forrásnál pusztítja el a pattanásokat okozó baktériumokat, így megelőzi a későbbi pattanásokat. Gyorsan és hatékonyan szabályozza a faggyútermelést, elősegíti a pórusok minimalizálását, valamint a simább és egészségesebb megjelenésű arcbőrt ígér.  

Végül, nagy rajongója vagyok a FAQ™ 202 Anti-Aging LED arcmaszknak, amelyet hetente többször, 15 percig javasolt használni. Ez a forradalmi LED arcmaszk minden olyan jótékony hatást biztosít, amire a bőrnek szüksége van, akár a bőrpír enyhítésére, akár a pattanások és bőrhibák méretének csökkentésére, vagy a természetes ragyogás visszaállítására vetnénk be. - mondja Aurélie Payen.  

Ez a hírességek által kedvelt LED-maszk nyolc különböző hullámhosszúságú, köztük közeli infravörös (NIR) fényt használ a ráncok, az öregségi foltok, a fakóság, az egyenetlen tónus és a bőrtextúra kezelésére. Rugalmasan illeszkedő szilikonból készült, hogy igazodjon az arc körvonalaihoz, valamint vezeték nélküli, így szabadon mozoghatunk a lakásban, miközben egy gombnyomásra élvezhetjük a privát wellnessélményt.  

A FOREO must-have termékeinek megvásárlásához látogass el a www.foreo.com weboldalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr9718483391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása