MAKEUP REVOLUTION ŐSZI ÚJDONSÁGOK 2024
2024. szeptember 02. írta: persica

MAKEUP REVOLUTION ŐSZI ÚJDONSÁGOK 2024

Fedezd fel legújabb formuláinkat, amelyekkel könnyedén elérheted a legjobb formádat. Maradj velünk, és készülj fel az ősz lenyűgöző sminktrendjeire! Keresd újdonságainkat a Rossmann és Müller üzletekben!  

Revolution Lip Allure Rúzsok

A puha és selymes ajkakért! Erősen pigmentált, szatén-luxus hatás, ajkápoló összetevőkkel. Könnyed formulájának köszönhetően nem szárítja az ajkakat. Több színárnyalatban is kaphatóak és mind kényelmes, elkenődésbiztos viseletet biztosítanak. 

Revolution IRL Filter Korrektorok

A bestseller alapozónk már korrektorként is kapható, amely teljes fedést nyújt akár 16 órán keresztül. Légáteresztő, könnyed, matt formulája okra kivonattal és hialuronsavval dúsított a hidratált és sima bőrért. Az applikátor könnyen használható, precíz felvitelt biztosít. Kisimítja a finom vonalakat, olajmentes, izzadás- és vízálló, valamint 11 árnyalatban elérhető. Az idei ősz számos izgalmas újdonságot hoz a Makeup Revolution kínálatába. Innovatív smink termékeinkkel a tökéletes megjelenés és a hosszantartó hatás garantált. 

Revolution Mini Reloaded Paletta Készíts magadnak időtlen sminket neutrális színekkel vagy a rózsaszín ragyogó árnyalataival! A Revolution zsebméretű szemhéjpúder palettáin mindenki megtalálja a hozzáillő árnyalatokat. Egy kötelező darab mindenki sminkkészletében, könnyen használható és hordozható.   

Revolution Superdewy Folyékony Pirosítók Adj egy csipetnyi színt a megjelenésedhez a Superdewy Liquid Blush termékcsaláddal. Könnyen használható, erősen pigmentált, rétegezhető, folyékony pirosító a természetes pír, vagy a merészebb megjelenéshez.

A termék használható szemhéjon, orron és a halántékon is a természetes pír elérése érdekében. 

Revolution Ajak Kontúr Szett Megoldás a teltebb ajkakért! Egy erősen pigmentált, hosszan tartó, matt, folyékony rúzs és a hozzá illő szájceruza kombinációja a tökéletes ajakrutinhoz! A 4 árnyalatban kapható, krémes formulájának köszönhetően pedig felvitelük és viseletük is könnyű. 

Revolution Kohl Szemceruza Az erősen pigmentált 'Kohl' szemhéjtus felvitele krémes formulájának köszönhetően gyors és egyszerű! Egyszerűen vezesd végig szempillavonalad felett az ecsetet és élvezd a füstös sminked! 7 lenyűgöző árnyalatban kapható. 

Revolution Duo Brow Definer Szemöldökceruza Egy praktikus szemöldökceruza, mely tökéletes a szemöldök kiemeléséhez és formázásához. Rajzold meg szemöldököd a ceruzával, a kiemelést pedig ecsettel fejezd be. A szemöldökceruza három különböző árnyalatban érhető el: világosbarna, középbarna és sötétbarna.

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr6618487229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása