Fedezz fel egy furcsa és szokatlan kollekciót Induljon a cécó!
2024. szeptember 07. írta: persica

Fedezz fel egy furcsa és szokatlan kollekciót Induljon a cécó!

Mostanában kísértetiesen érzed magad? A bio-szelleműzés fárasztó munka. Térj vissza az életben a Beetlejuice Beetlejuice x Lush kollekcióval, melyet a Warner Bros. Discovery Global Consumer Products (WBDGCP) együttműködésével alkottunk meg…azoknak, akik furcsa és szokatlan dolgokra vágynak.  

Idén halloweenkor behúz a dzsúz – fedezd fel az éjszaka furcsaságait, és élvezd a különös, mégis csodálatos, friss, kézzel készült fürdő-, testápolási- és hajápolási termékeket.

Beetlejuice története:

azokat ünnepli, akik nem hagyják, hogy korlátok közé szorítsák őket, és másként látják a dolgokat, mint a többiek - a Lush is pont ilyen! 

Fedezd fel a furcsa és szokatlan Beetlejuice Beetlejuice x Lush kollekciót…de akármit is teszel, ne mondd ki a nevét háromszor!  

THE JUICE IS LOOSE tusfürdő

Engedd meg a zuhanyt, és élvezd, ahogy behúz a dzsúz ezzel a limitált kiadású Beetlejuice Beetlejuice × Lush tusfürdővel. A frissítő borókabogyó és az édes vadnarancsolaj illata garantálja, hogy ez lesz a te évezreded; a bőrpuhító karragénkivonat pedig segít feléleszteni a bőröd. 

GOTH JUICE hajformázó gél

Hozd vissza a hajad az életbe ezzel a közepes tartású hajformázó géllel, mely a Beetlejuice Beetlejuice × Lush kollaboráció része. A kondicionáló lenmag- és kendermagolaj felfrissíti a száraz hajat, míg a friss citromforrázat ragyogást ad a tincseidnek. A tölgyfamoha és a tömjén erdei illata a természetre emlékeztet - még akkor is, ha be vagy zárva a házba. 

BOB fürdőbomba

Az örökkévalóság óta vársz egy igazán nagyszerű fürdőre? Ez a te napod! Kösd fel a hajad, és merülj el a Beetlejuice Beetlejuice × Lush fürdőbomba csillámlóan lila vizeiben. Ez a szicíliai citromolajjal és labdanumgyantával teli fürdőbomba elcsavarja azt a nagy fejed!

NEVER TRUST THE LIVING habfürdő

Gyújts meg pár gyertyát, vigyél magaddal egy jó könyvet a kádba (de ne a Közelmúltban elhunytak kézikönyvét), és lazíts a pelyhes habok közt. A grépfrút és a davana lédús és gyümölcsös olajai kísértetiesen jó hangulatba hoznak, a kukoricakeményítő pedig pompásan puhítja a bőröd. Vajon mi szállt meg minket, hogy ilyen imádnivaló habfürdőt készítettünk? Nem titok: a Beetlejuice Beetlejuice × Lush kollaboráció.

THE AFTERLIFE fürdőbomba

Üldöz a stressz? Ne zárd be magad a padlásra! Inkább engedj egy kád meleg vizet, és dobd bele ezt a Beetlejuice Beetlejuice × Lush fürdőbombát. A gyümölcsös borókabogyó és az édes vadnarancs természetfeletti illata sokáig elkísér, miután kikászálódtál a kádból, ráadásul a robbanócukor kellemesen pattog, a színek pedig őrülten kavarognak a vízben. 

SANDWORM! RUN! Fürdő ajándékcsomag

Elszöknél? Ki sem kell lépned a házból! Csobbanj a kádba a fás cédruslevél-olajtól és zöld ibolyalevél-abszolúttól illatozó trióval. A Head fürdőbomba rejtélyesen sárgászöldre színezi a fürdővizet, a Body habfürdő bőrpuhító illipe- és sheavajjal kényeztet, a Tail szappan pedig hidratáló nyílgyökérporral és bőrnyugtató rózsaszirom-forrázattal ijeszti el a koszt és kelti életre a bőröd. 

A Lush-ról:  

A Lush működését 1995-ös megalapítása óta az innováció és az etikus gondolkodás vezérli. Számos úttörő szépségápolási termék feltalálása fűződik a cég nevéhez, közülük is az egyik legismertebb a fürdőbomba. 

A Lush jelenleg 50 ország több mint 850 üzletében van jelen, 38 weboldallal, melyek világszerte szállítanak házhoz, valamint a több mint 30 nyelven elérhető applikációk, csatornák és digitális közösségek globális hálózatával. 

A Warner Bros. Discovery Global Consumer Products:

A Warner Bros. Discovery Global Consumer Products (WBDGCP), amely a Warner Bros. Discovery bevételi és stratégiai részlegének része, a vállalat tulajdonában álló szórakoztatóipari márkák és franchise-ok rendkívüli portfólióját juttatja el a rajongókhoz világszerte. A WBDGCP világszerte a legkiválóbb licenctulajdonosokkal működik együtt a Warner Bros. film-, televíziós, animációs és játékstúdiók, valamint az HBO, a Discovery, a DC, a Cartoon Network, a HGTV, az Eurosport, az Adult Swim és más stúdiók legismertebb franchise-jai által inspirált díjnyertes játék-, divat-, lakberendezési és kiadói kollekciók terén. Az innovatív globális licenc- és merchandising-programokkal, kiskereskedelmi kezdeményezésekkel és promóciós partnerségekkel a WBDGCP a világ egyik vezető licenc- és kiskereskedelmi merchandising-szervezete.    

A BEETLEJUICE BEETLEJUICE-ról:

Beetlejuice visszatért! Az Oscar-díjra jelölt, egyedi látásmódú rendező, Tim Burton, és a szintén Oscar-jelölt Michael Keaton újra együtt dolgoztak Burton díjnyertes kultfilmje, a Beetlejuice régóta várt folytatásán. Keaton ismét Beetlejuice legendás karakterének bőrébe bújik, Lydia Deetz szerepében az Oscar-jelölt Winona Ryder, Delia Deetz szerepében pedig a kétszeres Emmy-díjas Catherine O’Hara tér vissza, olyan új szereplők mellett, mint Justin Theroux, Monica Bellucci, az elsőfilmes Arthur Conti, a Lydia lányát, Astridot játszó Emmy-díjas Jenna Ortega, valamint az Oscar-jelölt Willem Dafoe. 

Egy váratlan tragédiát követően a Deetz-család három generációja hazatér Winter Riverbe, az egykori családi házba. Lydiát még mindig kísérti Beetlejuice, ráadásul az élete a feje tetejére áll, mikor lázadó tinédzser lánya, Astrid felfedezi a város rejtélyes makettjét a padláson, és a Másvilágra vezető portál véletlenül megnyílik. Mivel mindkét valóságban problémák adódnak, csak idő kérdése, hogy valaki háromszor kimondja Beetlejuice nevét, és mikor megteszi, a rosszcsont démon visszatér, hogy elszabadítsa a poklot.  

Burton, aki mostanra nyugodtan nevezhető műfajteremtőnek, Alfred Gough és Miles Millar forgatókönyvéből, Gough, Millar és Seth Grahame-Smith története alapján, Michael McDowell és Larry Wilson által kitalált karakterek főszereplésével készítette el legújabb filmjét. A producerek Marc Toberoff, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tommy Harper és Tim Burton voltak, vezető producerként pedig Sara Desmond, Katterli Frauenfelder, Gough, Millar, Larry Wilson, Laurence Senelick és Brad Pitt működtek közre. 

A “Beetlejuice Beetlejuice” a Warner Bros. Pictures gondozásában világszerte 2024. Szeptember 4-én kerül a mozikba és az IMAX-vetítőtermekbe. A nemzetközi terjesztésért a Warner Bros. Pictures felel.

BEETLEJUICE BEETLEJUICE és minden kapcsolódó karakter és elem © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. (s24)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4618487211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása