Új helyszínen, kibővített tematikával nyit október 4-én a III. BAU Budapest Expo
2024. szeptember 13. írta: persica

Új helyszínen, kibővített tematikával nyit október 4-én a III. BAU Budapest Expo

Otthon trendek építkezéstől felújításig egy helyen! 2024. október 4-5-én a Millenáris B épület Nagycsarnokban várja látogatóit a BAU Budapest Expo lakásfelújítás, építés és design kiállítás.  

2024-ben immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre az átfogó tematikájú kiállítás, melynek főbb témái között az építkezés, lakásfelújítás, a korszerűsítés, az okos ház rendszerek, a klímatechnika mellett idén először a belsőépítészet, a lakberendezés és a design trendek is megjelennek. A kiállítás szervezői arra törekedtek, hogy ne csak a férfiak építőanyagokkal, burkolatokkal, nyílászárókkal, szerszámokkal teli műszaki világa elevenedjen meg a kiállító cégek standján, hanem a hölgyek is betekintést és inspirációt kapjanak otthonuk és lakásuk minél szebb és praktikusabb berendezésére, átalakítására. A hölgyek az igazi fészekrakók, és ebben a két napban sok-sok szépséget találhatnak és ötletet gyűjthetnek terveik, álom otthonuk megvalósításához.

Több tucat cég jelezte részvételét a 2024. évi 2 napos kiállításra, amely idén az egyik legrangosabb budapesti rendezvényhelyszínen, a Millenáris B épület Nagycsarnokban várja látogatóit. A kiállítási csarnok 6000 nm alapterülete és különleges atmoszférája nagyszerűen illik a BAU Budapest Expo témájához, tágas, levegős terében a látogatók kényelmesen szemlélhetik meg a kiállító cégek kínálatát, legyen az burkolat, nyílászáró, festék, üvegpolc, kilincs, napelem, kályha, szaniter vagy konyha, dekoráció, mohafal vagy babzsák fotel. A gépkocsival érkező látogatók számára a Millenáris mélygarázs és a Széllkapu mélygarázs biztosítják a parkolási lehetőséget.

A Mesterek napja a Bau Budapest Expo kiemelt kísérő rendezvénye, amelyen a nagy gyártó cégek külön bemutatókkal, gyakorlati tanácsokkal és előadásokkal várják a mestereket, kivitelezőket, szakembereket, és természetesen a téma iránt érdeklődő magánembereket is. A Mesterek Napja 2024. október 4-én, pénteki napon kerül megrendezésre a Millenáris B Csarnokban, a kiállításra megváltott belépőjeggyel szabadon látogatható.

Ötletektől a szaktanácsadásig, kipróbálástól a vásári kedvezményekig

Bau Budapest Expo óriási előnye, hogy az érdeklődők egy fedél alatt megtekinthetik a legújabb építészeti és lakásfelújítási trendeket, inspirációt és ötleteket gyűjthetnek otthonuk kialakításához, átalakításához, modernizálásához. A kiállításon lehetőség nyílik személyesen találkozni különböző építőanyagok, berendezések, szerszámok és egyéb lakásfelújítással kapcsolatos termékek képviselőivel. A cégek szakértői segítenek megválaszolni a felmerülő kérdéseket és tanácsokat adnak az építkezéssel és lakásfelújítással kapcsolatban. A kiállítók standján alkalom nyílik a termékek és eszközök kipróbálására és a különféle ajánlatok összehasonlítására, sőt az exclusive vásári kedvezmények és akciók kihasználásával jelentős megtakarítást is elérhető tervezett vagy folyamatban lévő építkezés, lakásfelújítás költségeiben. 

A Bau Budapest Expo kiváló kapcsolati fórum és lenyűgöző tudásbázis. Jelen vannak az építőipari, a lakásfelújítással és lakberendezéssel foglalkozó szakemberek, akikkel hosszú távú kapcsolatok kialakítására nyílik lehetőség, és nem mellesleg szakmai tudás gyarapítás is megvalósulhat az aktuális építőipari trendek, a bevált környezetbarát megoldások, az energiahatékonyság és egyéb, például lakberendezési témák kapcsán. A LOSZ – Lakberendezők Országos Szövetsége lakberendezőket, belső építészeket biztosít a kiállítás idején, akik segítenek a látogatóknak a felújítási, lakberendezési terveikben.

A III. BAU Budapest Expo partnerei – az ÉVOSZ – Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége, illetve a Felújítom az házam 2024 – az év legnagyobb ingyenes online felújítási konferenciája – segítik a megújult lakásfelújítás, építés és design kiállítás népszerűsítését. 

A BAU Budapest Expo október 4-én és október 5-én előre online megváltott vagy a helyszínen megvásárolt belépőjeggyel látogatható.

A kedvezményes online jegyek már megvásárolhatóak, szeptember 15-ig 2500,- Ft/fő/nap áron, szeptember 30-ig 3000,- Ft/fő/nap áron érhetők el.  

Családi, nyugdíjas és diákjegyek is elérhetők az alábbi linken:

https://www.ticket-m.hu/jegy/bau-budapest-2024-oktober-4-5-

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4018492380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása