Az érzékiség utazása: Beautiful Senses Thomas Rath-tól
2024. október 14. írta: persica

Az érzékiség utazása: Beautiful Senses Thomas Rath-tól

 

Thomas Rath, a neves divattervező és stílus szakértő, a Mäurer & Wirtz illatgyártóval együttműködve bővíti a Thomas Rath Fashion Group portfólióját az exkluzív 'Beautiful Senses' illatkollekcióval, amely először kapható a kiskereskedelemben. A kiváló minőségű női illatok, mint a 'Soft Jasmine', 'Berry Rose' és 'Mystical Musk', mindegyike egyedi történetet mesél el fő összetevőiről: a jázminról, rózsáról és pézsmáról. Ezek az illatok egy utazásra visznek, amely a szépséget és az érzékek sokféleségét ünnepli.

Az elegáns márvány dizájnnal ellátott kifejező illatkollekció 2024 október közepétől exkluzívan a Müller üzleteiben lesz kapható.  

A jól ismert életstílusmárka először kapható az üzletekben

Thomas Rath 2010 óta tervez elegáns divatalkotásokat nőknek Thomas Rath – Semi Couture márkanév alatt. Semi Couture kollekciója a klasszikus, időtlen elegancia csillogásának tisztelgése: Classic with a Twist.  A népszerű divattervező 2012 óta inspirálja vásárlóit „THOM by Thomas Rath” életmód-kollekciójával, amely 2020 óta kizárólag a HSE életmód-szakértőjénél kapható. 2023-ban Rath sikeresen belépett a HSE illatszegmensébe a „THOM by Thomas Rath” első illatkollekciójával, amely igazi bestsellerré vált. Az új „Beautiful Senses” kollekcióval most ismét mércét állít fel. Az illatok kizárólag a boltokban és a Müller kirendeltségeiben kaphatók  

Beautiful Senses by Thomas Rath

A kollekció az érzékek szépségét és sokszínűségét ünnepli, három illatkompozícióban megörökítve, amelyek felébresztik érzelmeidet és megérintik a lelkedet. Minden illat egyedülálló történetet mesél el, kiemelve az egyes összetevők szépségét és érzékiségét. Olyan illatvilágok tárulnak fel, amelyek összességükben egy harmonikus szimfóniává egyesülnek.  

Thomas Rath Collection – Soft Jasmine

A 'Soft Jasmine' kiemeli a jázmin elbűvölő illatjegyét, mint a kompozíció szívét. Az illat először friss és gyümölcsös fejillatával hódít, amely bergamottból, őszibarackból és gyöngyvirágból áll. A szívillatot egy fréziából, rózsából és jázminból álló csokor alkotja, amely finom, virágos érzékiséget kölcsönöz az illatnak. Az illatot a cédrusfa, a kasmír és a tonkabab meleg alapja teszi teljessé, amelyek hosszan tartó eleganciát adnak az illatnak.

Fejjegy

bergamott, őszibarack,

gyöngyvirág

Szívjegy

frézia, rózsa,

jázmin

Alapjegy

cédrusfa, kasmír,

tonkabab 

friss – virágos – gyümölcsös  

Egy illat, amely tökéletes az elegáns nő számára, aki a részletekre való odafigyeléssel stílusosan és kecsesen fejezi ki nőiességét.  

Thomas Rath Collection – Berry Rose

A „Berry Rose” egy modern tisztelgés a virágok királynője előtt. Az illatos utazás a narancs, a málna és a körte gyümölcsös jegyeivel kezdődik, míg a pazar szív a rózsa, a jázmin és az egzotikus daiquiri összhangja csábító keverékét tárja elénk. Az illat pacsuli, vanília és egy csipetnyi fás alappal zárul, csábító és egzotikus aurát hagyva maga után.  

Fejjegy

narancs, málna,

körte

Szívjegy

rózsa, jázmin,

aaiquiri

Alapjegy

pacsuli, vanília,

fás jegyek

gyümölcsös – orientális – virágos  

Egy illat a szenvedélyes nő számára, aki teljes mértékben élvezi az életet, és aki élénk személyiségével mindenkit magával ragad.  

Thomas Rath Collection – Mystical Musk

A „Mystical Musk”-ban a lágy pézsmás jegyek ölelik körül az illatkompozíciót. A kompozíció a mandarin, a körte és a grapefruit üdítő robbanásával kezdi érzéki utazását. A gardénia, a tuberózsa és a narancsvirág virágos jegyei a szívben bontakoznak ki, meleg és érzéki hangulatot teremtve. A pézsma, a vanília és a pacsuli átölelő alapja végül egy mély, misztikus jegyet kölcsönöz az illatnak, amely sokáig emlékezetes marad.

Fejjegy

mandarin, körte,

grépfrút

Szívjegy

gardénia, tubarózsa,

narancsvirág

Alapjegy

pézsma, vanília,

pacsuli

pézsmás – púderes – virágos  

Egy illat, amely az öntudatos nő számára készült, aki erős belső nyugalmat és kiegyensúlyozottságot sugároz, és mágneses vonzerejével lenyűgöz.  

Tervezés egyedi márványhatású megjelenéssel

A Thomas Rath kollekció dizájnja éppolyan minőségi és egyedi, mint csábító tartalma – a három illat palackjait és csomagolását egyaránt művészi márvány megjelenés jellemzi, amelyet illattól függően a maga színvilágában alakítanak ki: “ Mystical Musk” természetes szürke és bézs tónusokban, „Soft Jasmine” nyugtató kék és lila tónusokban és „Berry Rose” kontrasztos vörös és zöld árnyalatokban. Az elegáns, lekerekített üvegeket fekete kupak díszíti, amely tökéletesen lekerekíti az elegáns dizájnt, és minden illatot igazi ékszerré varázsol.

A Thomas Rath kollekció illatai: „Soft Jasmine“, „Berry Rose“ és „Mystical Musk“  

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr5418710366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása