NYEREMÉNY JÁTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK :) YVOIRE ajándékért!
2016. október 28. írta: persica

NYEREMÉNY JÁTÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉK :) YVOIRE ajándékért!

Ennyi luxust megérdem a bőröd! Sima bőr - feltöltés magas fokon! Hialuronsav molekulát tartalmazó a bőrfelszíni ráncok töltésére kifejlesztve.

A hialuronsavas töltőanyagoknak immár az 5. generációja jelent meg a hazai piacon is, mely a tudományos fejlesztéseknek köszönhetően nemcsak többet tud, de tartósabb és biztonságosabb is a korábbiaknál.

Az LG-t leginkább az elektronikai szektorból és telekommunikáció területéről ismerhetjük, pedig Észak-Korea egyik vezető vállalata már 1947 óta jelen van a vegyipari szektorban, ahol szintén a legmagasabb értékeket és sztenderdeket képviseli.

Az YVOIRE prémium töltőanyag kidolgozásakor az LG Life Sciences speciális technológiáját alkalmazták, amelynek eredménye az anyag nagyfokú rugalmassága. Az Yvoire filler minimálisan módosított hialuronsavat tartalmaz, amely kimagaslóan tartós hatású és biztonságos. A töltőanyag az "YVOIRE" nevet egy kis francia település után kapta, melynek jelentése: "kicsiny, ámde gyönyörű, virágos falu".

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr1811912537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása