Helly Hansen Urban kollekció
2017. október 01. írta: persica

Helly Hansen Urban kollekció

Profik által tesztelt technológia stílusos darabokba bújtatva

A norvég Helly Hansen márka 2017-es őszi téli Urban kollekciójában a világ leghidegebb városai által ihletett dzsekik és kabátok kaptak helyet. Annak érdekében, hogy a téli évszakokra jellemző rövidebb és sötétebb nappalok ne álljanak a szabadban eltöltött idő útjába, a Helly Hansen Urban kollekciójában található összes új dzseki és  kabát tökéletesen ötvözi a letisztult, divatos stílust, a védelmező funkciókat a profik által is elismert technológiával. Viseljük nyugodtan az új kollekció darabjait, legyen szó egy izgalmas téli túrázásról vagy akár csak egy kellemes vacsoráról a belvárosban. Hiszen bármelyik programot is választjuk, abban minden esetben biztosak lehetünk, hogy a felhasznált anyagokat és technológiákat világszerte hivatásos outdoor szakemberek tesztelték szélsőséges időjárási körülmények között, így azok garantáltan jó szolgálatot fognak tenni.  

Light-Flex™ Innováció

A 2017-es kollekció egyik újdonsága a hordható Light-Flex™ technológia, ami olyan elemes fényvisszaverő rendszer, amely akár 10-szer nagyobb láthatóságot biztosít viselőjének nappal és éjszaka egyaránt. Az ebben található, kizárólag a Helly Hansen által biztosított elem pedig 10 órás készenléti időt tesz lehetővé. A lemerült elem mindössze 90 perc alatt újratölthető, de a fényvisszaverő rendszer ez idő alatt is biztosítja a megfelelő láthatóságot. 

2017-es Urban kollekció legfőbb darabjairól dióhéjban

Az Expedition Parka megtestesíti mindazt a kényelmet, védelmet és szigetelést, amire egy sarkvidéki vagy egy magaslati expedíció során szükségünk lehet. Ez a strapabíró kabát mindamellett, hogy megóvja és a speciális  Light-Flex™ technológiának köszönhetően láthatóvá teszi viselőjét,  beazonosítható forrásból származó Allied® tollat tartalmaz, és a kétirányú erős cipzárnak köszönhetően megfelelő hőszabályozást tesz lehetővé.

A Svalbard Parka női és férfi verziója az extrém kalandorokat és a divatos városiakat egyaránt melegen tartja, miközben stílusos megjelenést biztosít munka vagy társasági események alkalmával. A kabátokban pehelysúlyú, szintetikus és gyorsan száradó PrimaLoft® bélés található, ami tömör rétegeivel kizárja a levegőt, így még a leghidegebb időben is megvéd bennünket. A teljesen zárt szegélyes, vízhatlan és szélálló  konstrukciónak köszönhetően nincs szükség váltóruhára, még rossz időjárás esetén sem, illetve biztosak lehetünk abban is, hogy jól láthatóak leszünk az ujjakon található könnyen  felhajtható fényvisszaverőknek köszönhetően. 

A Killarney Parka tökéletes választás a hűvös őszi napokra. A Helly Tech® Protection szövetből készülő divatos szabású kabát megvéd, melegen és szárazon tart bennünket még a kellemetlen időjárási körülmények között is. Ideális viselet a hűvösebb napokra, egy kivehető béléssel kombinálva pedig akár egész évszakban hű társunk lehet.

A puha gyapjúval bélelt női W Boyne Parkában teljes mértékben kiélvezhetjük az ősz nagyszerűségét, anélkül, hogy le kellene mondanunk a divatos öltözködésről.  A profik által  is elismert vízálló, lélegző Helly Tech® Protection szövet és PrimaLoft® technológia garantálja, hogy a 3/4-es szabású kabát  viselésekor ne kelljen aggódnunk a hideg időjárás miatt.  

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr3712915949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása