Megérkezett az eredeti Tangle Teezer Magyarországra!
2018. május 02. írta: persica

Megérkezett az eredeti Tangle Teezer Magyarországra!

A Tangle Teezer hajkefék egyedi technológiájának köszönhetően töredezés és fájdalommentes lesz a fésülködés. A Tangle Teezer használata csökkenti a haj töredezését, fényesebbé teszi a hajat és fájdalommentessé a fésülködést.

A Tangle Teezer három lépéses rendszerével Neked is mindig tökéletes és egészséges lehet a hajkoronád!

KIFÉSÜLÉS

A portfólióban az egyik legfontosabb termék az Original Tangle Teezer, mely a haj kifésülési, 1. lépéséhez lett kifejlesztve. Az Original TT-ből ezt a gyönyörű Pink árnyalatot hoztuk el Nektek Magyarországra, mely az eladások élén áll!

A Tangle Teezer hajkefék egyedi, két fázisú technológiával lettek kifejlesztve: a rövidebb és hosszabb fogak váltják egymást – a hosszabb fogak felelősek a gubancok kifésüléséért, míg a rövidebb fogak a haj felszínét érintik, ezzel biztosítva a haj finom polírozását. Így tudjuk a haj természetes fényét maximalizálni.

Az 1. lépéshez tartozik még a Tangle Teezer Compact Styler, ami az Original hajkefe kisebb, trendibb változata, mely tökéletes útitárs, akárhova mész. A Compact Styler hajkeféken külön védő található, mely a kefék fogait védi meg, így bátran „bedobhatod” a táskádba és mindenhova magaddal viheted a nélkül, hogy bármi baja esne.

A felnőtteken kívül a gyerekekre is gondoltunk a Tangle Teezer hajkefék bevezetésekor, hiszen tudjuk, hogy nagyon sok gyerek ki nem állhatja a fésülködést. Egészen addig, amíg meg nem ismerik a Frozen-es Tangle Teezert

 

BESZÁRÍTÁS:

A gubancok kifésülése után jöhet a beszárítás folyamata. Ehhez kétféle terméket találsz: egy körkefét és egy hajegyenesítő kefét.

A Tangle Teezer Blow Styling Round Tool tökéletes, ha épp hullámos hajat szeretnél készíteni magadnak, vagy ha épp dúsabb hatást szeretnél elérni, illetve beszárításhoz is tökéletes.

A Blow Styling Smoothing Tool pedig tökéletes a haj kiegyenesítéséhez, hajvasló használata nélkül! Az egyedülálló vízelvezető technológiának köszönhetően sokkal gyorsabban szárad a hajunk, így sokkal rövidebb időt vesz igénybe az egész folyamat.

Finishing:

Végül, de nem utolsó sorban jöhetnek az utolsó simítások, ha már kész a frizurád, de látsz még egy-két kósza hajszálat, ami nem megfelelően áll. Erre lett kifejlesztve a Tangle Teezer Finishing Tool, melynek fogai sokkal finomabbak, mint a többi hajkefének, ezzel biztosítva a védelmet a már elkészült frizurának.

További információt a Tangle Teezer Hungary Facebook (https://www.facebook.com/tangleteezerhungary/) oldalon és a weboldalán találsz: www.tangleteezer.com

A termékek megvásárolhatóak a Rossmann drogériákban!

Fotó: saját (PR)

A bejegyzés trackback címe:

https://persica.blog.hu/api/trackback/id/tr4313886042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása